Accident grav, provocat de un şofer care vorbea la telefon în Bistriţa

Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui accident grav provocat de un şofer care vorbea la telefon. Şoferul vinovat a intrat pe contrasens şi a lovit în plin o maşină care circula regulamentar. Ambii şoferi au murit pe loc, iar mai mulţi pasageri au fost răniţi.

RomaniaTV.net
29 apr. 2015, 05:51
Accident grav, provocat de un şofer care vorbea la telefon în Bistriţa

Accidentul s-a petrecut pe un drum naţional, în localitatea bistriţeană Josenii Bârgăului. Martorii spun că şoferul vinovat vorbea la telefon. Bărbatul de 32 de ani venise în urmă cu cateva zile din Germania pentru a organiza parastasul tatălui său, potrivit România TV.

Un al treilea şofer, sub ochii căruia s-a petrecut totul, a reuşit să evite în ultima clipă impactul cu cele două maşini care s-au lovit violent.

Şoferul care a provocat accidentul a murit pe loc. Impactul a fost atât de puternic încât motorul maşinii sale a fost proiectat la 20 de metri distanţă. La scurt timp a murit şi femeia aflată la volanul celeilalte maşini implicate, care a rămas încarcerată. Mai mulţi pasageri din maşinile implicate au fost răniţi, leziunile nu le pun însă viaţa în pericol. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers, iar cozile de maşini s-au întins pe mai bine de 5 kilometri.