Accident în lanţ în Sibiu. Şapte maşini au fost implicate

Accident în lanț vineri seara pe o șosea din județul Sibiu. Șapte mașini s-au ciocnit violent. Totul după ce un șofer a ieșit intr-o depășire fără să se asigure și a lovit în plin două autoturisme care veneau în sens opus. Apoi au urmat celelalte ciocniri. Din fericire, nimeni nu a fost grav rănit.

RomaniaTV.net
28 dec. 2019, 06:38
Accident în lanţ în Sibiu. Şapte maşini au fost implicate

Accidentul s-a produs pe DN14, la intrare în localitatea Slimnic. Șoferul unei mașini a intrat într-o depășire și s-a izbit în alte două autoturisme care veneau din sens opus. Un microbuz a venit apoi să tracteze una dintre mașinile avariate, dar în momentul în care a vrut să plece nu s-a asigurat și a lovit o altă mașină care circula regulamentar. În urma impactului, autoturismul a ricoșat într-un microbuz și o mașină parcate pe marginea drumului.

Martorilor nu le-a venit să creadă ce s-a întâmplat acolo.

Șoferul care a făcut depășirea și a produs prima ciocnire a primit amendă și a rămas fără permis pentru 60 de zile. Sancționat cu amendă a fost și conducătorul auto al microbuzului care nu s-a asigurat în timp ce tracta una dintre mașinile avariate și a lovit un autoturism.


loading...