Accident în lanț pe Autostrada A1. Șase autovehicule au fost grav avariate. Circulația a fost îngreunată şi s-a format coloană de maşini

Un accident grav a avut loc pe autostrada A1, pe sensul de mers către Piteşti, chiar în ziua în care mii de români pleacă în minivacanța de 1 mai. Circulația în zonă a fost îngreunată după ce șase autovehicule au intrat în coeziune.

29 apr. 2023, 18:25
Accident în lanț pe Autostrada A1. Șase autovehicule au fost grav avariate. Circulația a fost îngreunată şi s-a format coloană de maşini
Accident în lanț pe Autostrada A1. Șase autovehicule au fost grav avariate. Circulația a fost îngreunată şi s-a format coloană de maşini

Accident în lanț pe Autostrada A1. Șase autovehicule au fost grav avariate. Românii nu scapă de accidente nici în minivacanța de 1 mai. În cursul zilei de sâmbătă a avut loc un accident în lanț pe autostrada A1, pe sensul de mers către Pitești.

Citește și Durere fără margini după ce doi tineri soți români au murit într-un cumplit accident în Italia. O fetiță a rămas orfană. „Drum lin spre îngeri”

Accident în lanț pe Autostrada A1. Șase autovehicule au fost grav avariate

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunțat că în urma acestui incident traficul din zonă a fost grav afectat și s-a format o coloană lungă de mașini, spre disperarea șoferilor care se îndreaptă către locul unde urmează să își petreacă minivacanța de 1 mai.

Accidentul în care au fost implicate șase autovehicule a avut loc autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 34, în apropierea localităţii Palanca din judeţul Giurgiu.

Oamenii legii spun că toate autoturismele implicate în accident circulau pe banda 2 a sensului de mers către Piteşti, iar în aceste momente fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de incident. Din fericire, nu au fost victime, iar accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Imediat după incident, cele șase mașini grav avariate au fost scoase pe banda de urgenţă, însă circulaţia rutieră s-a desfăşurat îngreunat, cu viteză redusă, prin dirijarea poliţiştilor. În zonă s-a format o coloană de vehicule de aproximativ doi kilometri.

Acest incident nu este singurul care a avut loc chiar în prima zi din minivacanța de 1 mai. Un accident îngrozitor s-a produs, sâmbătă dimineața, pe DN 10, în localitatea Nehoiaşu, judeţul Buzău. Un bărbat de 33 de ani a murit pe loc.

Un bărbat și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla, la volanul căreia era un polițist aflat în timpul liber, s-a ciocnit de un TIR staționat.

Polițistul care conducea se afla în stare de ebrietate.

Potrivit IPJ Buzău, un autoturism condus pe DN10 dinspre Buzău către Braşov, de catre un şofer în vârstă de 24 de ani, din Nehoiu, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu un autocamion staţionat.

Din nefericire, pasagerul din autoturism, în vârstă de 33 de ani, s-a stins din viață.

Şoferul autoturismului a fost testat cu etilotestul, acesta indicând o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul, care este poliţist, dar care se afla în timpul liber, a fost transportat la o unitate spitalicească pentru prelevarea de probe biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemei.

Citește și Autocar cu 47 de copii, împlicat într-un accident rutier în Iași. A fost activat plan roșu de intervenție