Accident în lanţ pe DN 2, în Ialomiţa. Şapte persoane au fost rănite, între care doi copii

Un accident în lanţ s-a produs vineri spre sâmbătă pe DN 2, în Ialomiţa. Şapte persoane au fost rănite, între victime s-au aflat şi doi copii, din care unul de doar 6 luni.

02 oct. 2021, 10:16

Accident

în lanţ pe DN 2, în Ialomiţa. Potrivit Poliţiei Judeţene Ialomiţa, accidentul a avut loc pe DN 2, în afara localităţii Lilieci.  În carambol au fost implicate trei autovehicule, între care un TIR.

Accident în lanţ pe DN 2, în Ialomiţa

În urma impactului, şapte oameni au fost răniţi: cinci cu vârste cuprinse între 28 şi 36 de ani, şi doi copii, unul de 6 luni şi unul de 8 ani.

Citeşte şi: Un bărbat infectat cu COVID-19 a murit în chinuri groaznice, uitat pe un pat de spital în Ialomiţa. „Să ziceţi mersi că nu vă închidem ca pe vite”

Toţi răniţii au fost transportaţi la unităţi medicale din municipiul Bucureşti pentru îngrijiri. Cei trei şoferi au fost testaţi cu aparatul Drager, rezultatele indicând valori negative.

Cercetările continuă, pentru vătămare corporală din culpă, scrie News.ro.

Accident cu patru morţi în Ialomiţa. Imagini de coşmar

O altă tragedie a avut loc zilele trecute pe DN2 între București și Urziceni. Patru oameni au murit și alți doi au fost răniți grav după ce două două autoutilitare și un autoturism s-au ciocnit violent. La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Patru oameni au murit, iar alți doi au fost răniți, după un carambol în care au fost implicate două autoutilitare și un autoturism. (Vezi AICI imaginile)

În această dimineaţă, pe DN 2, între localităţile Moviliţa şi Sineşti s-a produs un accident de circulaţie ca urmare a coliziunii între 2 autoutilitare şi un autoturism. În urma impactului au rezultat 6 victime, dintre care 4 persoane decedate”, precizau reprezentanţii IPJ Ialomiţa, conform Agerpres.

Pentru preluarea răniţilor, la faţa locului a intervenit un elicopter SMURD.