Şofer de 40 de ani mort după ce a lovit cu maşina un cap de pod şi s-a răsturnat pe şosea

Val de accidente pe drumurile din Suceava. Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a murit duminică seară după un accident care a avut loc în zona localității Bosanci. Şi tot în Suceava, doi bărbați, unul de 67 de ani și celălalt de 38 de ani, au fost loviți duminică seară de o Dacia Logan. Bărbatul de 67 de ani a murit pe loc.

05 dec. 2022, 10:28

Grav accident rutier produs pe raza localității Bosanci, judeţul Suceava. Un bărbat de aproximativ 40 de ani a murit după ce maşina pe care o conducea a lovit un cap de pod şi ulterior s-a răsturnat pe şosea.

Pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. Şoferul de 40 de ani a fost găsit încarcerat şi în stare de inconştienţă, potrivit monitorulsv.ro.

Citeşte şi: Accident provocat de un adolescent de 16 ani. Băiatul a murit, iar doi prieteni, de 13 şi 14 ani, sunt răniţi grav

În ciuda eforturilor personalului medical și paramedical, bărbatul aflat în stop cardio-respirator nu a putut fi salvat. Medicii au declarat decesul la fața locului.

Citeşte şi: FOTO: Accident grav, cu trei morţi, pe DN1. Traficul, total blocat duminică seara. Imagini groaznice

 

 

Un bărbat a murit, iar altul a fost rănit după ce au fost loviţi de o Dacia Logan

Doi bărbați, unul de 67 de ani și celălalt de 38 de ani, au fost loviți duminică seară de o Dacia Logan. Accidentul s-a petrecut la Drăgușeni.

Echipajele de prim-ajutor l-au găsit pe bărbatul de 38 de ani conștient, însă celălalt se afla în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor, bărbatul de 67 de ani nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla exact cum s-a produs această tragedie și cine se face vinovat.