Accident grav în Suceava, soldat cu trei victime, printre care şi un copil VIDEO

Un accident grav a avut loc pe DN 85, în judeţul Suceava, informează România TV. În urma coliziunii a două maşini, trei oameni, printre care şi un copil, au fost răniţi. Drumul naţional 85 a fost blocat aproximativ o oră.

RomaniaTV.net
04 nov. 2012, 07:20
Accident grav în Suceava, soldat cu trei victime, printre care şi un copil VIDEO

Drumul naţional 85 între Suceava şi Siret, cel care face legătura cu Vama Siret a fost blocat pe ambele sensuri din cauza unui accident rutier grav dintre două autoturisme. În maşina care circula regulamentar se aflau trei persoane, părinţii şi un copil, în vârstă de 9 ani.

Martorii susţin că un tânăr de 18 ani care mergea dinspre Suceava spre Dărmăneşti a intrat într-o depăşire de coloană de maşini, pe linie continuă, însă nu a mai avut timp să intre pe banda sa de mers şi astfel s-a izbit frontal de autoturismul care circula regulamentar din sens opus. Acesta avea permisul de conducere doar din această vară.

În urma impactului violent, cei trei membri ai familiei au fost răniţi, copilul având răni uşoare. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Suceava.

La faţa locului s-au deplasat şi echipaje de la Descarcerare.

„În această dimineaţă (duminică n.r.) puţin după ora 08.00 am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier pe DN 85. Am fost anunţaţi despre accident prin serviciul 112. La faţa locului s-a deplasat o autospecială pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD. Au găsit o victimă într-unul dintre autoturisme încarcerată şi încă două victime, o femeie şi un copil care nu prezentau răni grave. S-a trecut la descarcerarea persoanei şi toate cele trei persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a decalarat, la România TV, Marian Ruscan, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident. Şoferul care a provocat tragedia a scăpat fără leziuni şi a fost dus la Poliţie, după ce i s-au luat şi probe de sânge.