Accident înfiorător lângă Nădlac. Un tânăr de 28 de ani a murit pe loc, după ce mașina în care se afla, o Kia Ceed, s-a încolăcit de balustrada metalică a autostrăzii A1

Accident șocant, duminică dimineață, pe A1, lângă Nădlac. Un tânăr de 28 de ani și-a pierdut viața într-un mod teribil. Tânărul era din Spania.

28 ian. 2024, 12:08
Accident înfiorător lângă Nădlac. Un tânăr de 28 de ani a murit pe loc, după ce mașina în care se afla, o Kia Ceed, s-a încolăcit de balustrada metalică a autostrăzii A1

Un accident îngrozitor a avut loc, la primele ore ale dimineții, pe autostrada A1, lângă Nădlac. Un tânăr de 28 de ani, spaniol, a murit, după ce a scăpat mașina de sub control.

Autovehiculul, un Kia Ceed, a ajuns încolăcit de balustrada metalică de pe autostradă.

În data de 28 ianuarie 2024, în jurul orei 04:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în urma unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism, pe A1, in apropierea localității Nădlac. Pentru misiune au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, dintre care una Terapie Intensivă Mobilă. La locul evenimentului au acționat și pompierii voluntari ai SVSU Nădlac. În urma accidentului a rezultat o victimă (un bărbat în vârstă de 28 de ani) încarcerată, în stare de inconștiență. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei din autoturism, ulterior aceasta fiind preluată de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă. Din nefericire, victima prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar decesul a fost declarat de către medicul echipajului SMURD Terapie Intensivă Mobilă”, au transmis reprezentanţii ISU Arad.

Momentan nu se știu cauzele care au dus la tragedia produsă în jurul orei 4.00 dimineața. Șoferul era de naționalitate spaniolă.

Din primele cercetări a reieșit că, un bărbat de 28 de ani, cetățean spaniol, în timp ce conducea un autoturism pe A1, la kilometrul 579, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile. Din nefericire, în urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, care a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului„, au declarat reprezentanţii ISU Arad.