Accident pe DN 17. Un sucevean s-a trezit cu un TIR în curte VIDEO

Un TIR scăpat de sub control din cauza drumului alunecos a distrus gardul şi livada unui gospodar din localitatea suceveană Stroieşti.

RomaniaTV.net
04 oct. 2012, 07:15
Accident pe DN 17. Un sucevean s-a trezit cu un TIR în curte VIDEO

Accident pe DN 17, în judeţul Suceava. Miercuri seară, un TIR care a vrut să evite o căruţă a ras pur şi simplu şase stâlpi de beton din gardul unui om şi i-a distrus livada. Ca prin minune, şoferul a scăpat cu răni uşoare.

Tirul circula dinspre Suceava spre Gura Humorului când la un moment dat, la intrarea in localitatea Stroiesti, i-a apărut în faţă o căruţă nesemnalizată. Pentru a evita impactul, şoferul a tras de volan însă TIR-ul a ajuns în şanţ şi apoi în livada unui localnic. Cabina TIR-ului s-a răsturnat, iar şoferul rămăsese blocat. „L-am scos noi, era lovit la cap şi era întoarsă cabina”, a spus proprietarul păgubit.

În urma impactului, şase stâlpi de beton şi patru copaci au fost puşi la pământ. Ca prin minune, şoferul a scăpat cu leziuni minore. El a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. La spital, şoferului i s-au prelevat şi probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a petrecut accidentul.