Accident spectaculos în cursa de la Daytona. Pilotul a ajuns la spital în stare gravă VIDEO

Pilotul Ryan Newman a ajuns la spital în stare gravă, după ce a suferit, luni, un accident în cursa de 500 de mile de la Daytona.

RomaniaTV.net
18 feb. 2020, 07:48
Accident spectaculos în cursa de la Daytona. Pilotul a ajuns la spital în stare gravă VIDEO

În utlimul tur al cursei, în timp ce se afla la conducere, dar talonat indeaproape, Newman a fost atins de un alt concurent şi a pierdut controlul maşinii Ford pe care o conducea cu aproximativ 300 de kilometri/oră, iar aceasta a virat dreapta şi a izbit zidul de protecţie al circuitului. Maşina a ricoşat pe pistă, a lovit un alt Ford, s-a răsturnat, fiind lovită de maşina altui concurent, iar din forţa impactului bolidul lui Newman a fost propulsat după linia de sosire. Maşina lui Newman a luat foc, dar incendiul produs a fost stins rapid de stewarzi.

„Ryan Newman este tratat la Halifax Medical Center. El este în stare gravă, dar doctorii au precizat că rănile lui nu-i pun viaţa în pericol”, se arată într-un comunicat al echipei Roush Fenway Racing.

Cursa de la Daytona, unul dintre cele mai cunoscute evenimente ale sporturilor cu motor din SUA, era programată pentru duminică, când preşedintele Trump a şi dat startul, dar imediat a început ploaia şi întrecerea a fost abandonată după un singur tur de piştă şi amânată pentru luni.

Citeşte şi: LIGA 1. Toate calculele pentru PLAY-OFF. Trei echipe se luptă pentru DOUĂ LOCURI. Vezi programul ultimei etape şi CLASAMENTUL