Un nou accident grav. Maşină căzută în râpă. În ea se aflau şi doi copii de 4 şi 5 ani

Doi copii şi părinţii lor au fost răniţi după ce s-au răsturnat cu maşina din cauza carosabilului umed la care s-a adăugat neadaparea vitezei la condiţiile de iarnă.

05 feb. 2023, 20:14
Un nou accident grav. Maşină căzută în râpă. În ea se aflau şi doi copii de 4 şi 5 ani

Accident grav în Cluj. Pe DJ 103, în localitatea Dângău Mare, un autoturism condus în direcția localității Căpuș, în care se aflau 4 pasageri, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în decor. În interior se aflau doi minori, de 4 si 5 ani si doi adulți.

Cine este tânăra de 33 de ani care a murit după ce a născut o fetiţă de 4 kg printre nămeţi într-un cătun izolat din Apuseni. Lasă orfani de mamă 7 copilaşi

„Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Primele cercetări derulate la locul evenimentului rutier au indicat faptul că pe un sector de drum în curbă și pantă, conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare. La acel moment pe carosabilul era depus un strat de zăpadă.Persoanele au fost preluate de echipajul medical, însă ulterior au refuzat transportul la spital.

Urmează ca polițiștii rutieri să aplice măsurile legate fața de administratorul drumului, în functie de rezultatul constatărilor”, a transmis IPJ Cluj.

Autocar răsturnat în Suceava: ISU a intervenit de urgență

Un autocar a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat la ieșirea din orașul Salcea, în județul Suceava. Accidentul a avut loc duminică seara, la ieșirea din orașul Salcea, spre Dumbrăveni. Șase persoane au fost implicate în accident. Acestea au fost evaluate de către personalul medical și nu au fost transportate la spital.

La fața locului au intervenit pompierii militari și Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD.

Încă 30 de turiști blocați pe munte, printre care și 12 minori: ISU a intervenit duminică seara la Păltiniș

O intervenție pentru evacuarea unui grup de 30 de persoane, blocat într-o unitate turistică din Păltiniș, se desfășoară duminică seara. Printre cei blocați din cauza zăpezii și a viscolului sunt și 12 copii, informează Mediafax.

 

Pompierii militari de la ISU Sibiu au fost trimiși la unitatea turistică aflată la ieșirea din Păltiniș către Șanta. Potrivit primele informații grupul de turiști este format din 30 de persoane,18 adulți și 12 copii ISU anunță că „la fața locului intervin o autospecială de primă intervenție cu șenilată, o autospecială de transport persoane și victime multiple, un microbuz de transport persoane, un echipaj SMURD și autospeciala de primă intervenție și comandă a grupei operative.” De asemenea, la misiune participă jandarmii montani și salvamontiștii.

FOTO şi VIDEO: O avalanşă a îngropat cabana Capra în nămeţi. Circulaţie închisă sau restricţionată pe tronsoane din A1

Persoanele sunt evacuate deoarece drumurile spre unitățile turistice din zonă au fost blocate ca urmare a ninsorii și a viscolului. Traficul rutier pe DJ 106A Sibiu- Păltiniș s-a reluat duminică, începând cu ora 12:00, pe sensul de mers Păltiniș – Sibiu și începând cu ora 13:30, pe sensul de mers Sibiu – Păltiniș.