Accident teribil în Satu Mare. A fost activat Planul Roșu de Intervenție, sunt opt victime

Autoritățile din Satu Mare au activat, luni, Planul Roşu de Intervenţie, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism și un microbuz de transport persoane.

12 sept. 2022, 18:29

În urma accidentului teribil, opt persoane au fost rănite. Dintre acestea, șapte au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe Satu Mare pentru investigaţii medicale. Doar o persoană a refuzat transportul la spital.

Pasagerii din microbuz au fost scoși pe trapa de aerisire și primesc îngrijiri medicale chiar la fața locului. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de prim-ajutor medical de la Serviciul Județean de Ambulanță și SMURD.

”La locul intervenţiei au fost angrenate un număr de 17 cadre militare, din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare, din care 2 ofiţeri şi 15 subofiţeri. La eveniment au intervenit şi 2 ambulanţe din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Satu Mare”, a transmis ISU Satu Mare, potrivit presasm.ro.

La rândul lor, reprezentanţii Centrului Infotrafic au preciat că accidentul a avut loc pe DN 19H, Centura municipiulu Satu Mare.

”Conducătorul unui microbuz de transport persoane nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism şi a intrat în coliziune cu acesta, impact în urma căruia microbuzul s-a răsturnat. Au rezultat 7 victime, cu leziuni uşoare din primele investigaţii, care au fost transportate la spital, toate conştiente şi cooperante”, a transmis Centrul Infotrafic.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Citește și Cu BMW-ul la furat de flori în centrul Craiovei. Tânără surprinsă în timp ce smulgea plantele cu tot cu rădăcină şi le băga în porbagajul bolidului

Citește și O şoferiţă a intrat cu mașina într-un loc de joacă din Bucureşti și a rănit un copil de aproximativ 2 ani