Accident tragic în Harghita! O femeie a murit, iar un bărbat a fost rănit

Accident tragic în județul Harghita! O persoană a murit și alta a fost rănită, luni, pe raza comunei Sâncrăieni.

12 iul. 2021, 14:48
Accident tragic în Harghita! O femeie a murit, iar un bărbat a fost rănit

Accident tragic în Harghita! Sunt două victime

O persoană a murit şi o alta a fost rănită, luni, într-un accident produs pe raza comunei Sâncrăieni din judeţul Harghita, în care au fost implicate două autovehicule.

La faţa locului au intervenit o autospecială din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, a ISU Harghita şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Victima, care era încarcerată, a fost declarată decedată.

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Harghita, dr. Peter Szilard, a precizat că victima decedată este o femeie de 42 de ani. De asemenea, un bărbat este rănit, dar a refuzat transportul la spital.

Potrivit IPJ Harghita, a fost vorba de o coliziune între două autovehicule, iar circumstanţele în care accidentul s-a produs sunt în curs de cercetare.

Soţ şi soţie, morţi într-un accident înfiorător în Iaşi. Imaginile în care şoferul face manevra fatală, surprinse de o cameră de bord 

Scene de coşmar, surprinse în urma unui accident produs în localitatea Miclăușeni din Iaşi. Un bărbat şi soţia sa au murit zilele trecute, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit violent cu o autoutilitară.

De asemenea, şoferul dubei a suferit răni grave și a fost internat la spitalul de Urgențe din Iași.

Potrivit Bzi, șoferul autoturismului marca Volkswagen Golf nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a fost izbit de dubă.

„În jurul orei 15.00, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre producerea unui accident care a avut loc în zona localităţii Miclauseni. Este vorba despre o coliziune frontală între două autovehicule. Cele două persoane care se aflau în autoturism, aici ne referim la conducătorul auto şi la pasageră, au decedat. Poliţiştii au testat alcoolscopic celălalt conducător auto, stabilindu-se că nu consumase alcool. De asemenea, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi, conform sursei citate.