Accidente în lanț în minivacanța de 1 Mai! Un tir a luat foc, două persoane au murit și alte trei au fost rănite

Accidentele se țin lanț pe șoselele din România chiar și în minivacanța de 1 mai! Încă de la primele ore ale dimineții, trei incidente grave au avut loc pe șoselele de la noi. Un tir a luat foc, două persoane au murit și alte trei au fost rănite.

30 apr. 2023, 09:18
Accidente în lanț în minivacanța de 1 Mai! Un tir a luat foc, două persoane au murit și alte trei au fost rănite

Accidente în lanț în minivacanța de 1 Mai! Minivacanța de 1 Mai nu a început cu voie bună pentru toți românii și asta din cauza unor incidente tragice care au avut loc duminică, încă de la primele ore ale dimineții. Doi tineri și-au pierdut viața în urma unui tragic accident care a avut loc în județul Iași, traficul pe Autostrada A10 a fost blocat pe ambele sensuri de mers, după ce remorca unui tir a luat foc, iar trei membri ai trupei Atelier au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe Autostrada A1.

Citește și Accident grav la ieșire din Dumbrăvița spre A1. Două persoane au murit după ce mașina în care se aflau s-a lovit de un tir

Accidente în lanț în minivacanța de 1 Mai!

Cele trei incidente au avut loc la un interval scurt de doar câteva ore. Primul dintre ele a fost cel din județul Iași în urma căruia, din păcate, doi tineri de 15 și respectiv 21 de ani, și-au pierdut viața, iar un altul de 17 ani a fost rănit grav, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un stâlp în localitatea Șcheia, județul Iași.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordare a primului ajutor și un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos, iar de la SAJ Iași au fost direcționate la locul accidentului două echipaje medicale.

În momentul în care salvatorii au ajuns la locul accidentului mașina era răsturnată pe cupolă, două dintre victime erau inconștiente, încarcerate, iar cea de-a treia, era conștientă, însă în stare de soc, cu multiple fracturi.

Cele două victime care au rămas prinse între fiarele mașinii au fost descarcerate, însă, din păcate, în ciuda tuturor manevrelor de resuscitare medicii au fost nevoiți să le constate decesul.

Băiatul în vârstă de 17 ani care se afla împreună cu cele două victime în momentul impactului a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copiii „Sf Maria” Iași.

Microbuzul formației Atelier, răsturnat pe autostradă

Un alt accident grav care a avut loc duminică dimineață s-a petrecut pe Autostrada București- Pitești. Microbuzul în care se aflau opt membri ai unei trupe de muzică ușoară s-a răsturnat, după ce șoferul a evitat impactul cu un pieton. În urma incidentului, trei membri ai trupei au ajuns la spital.

Este vorba despre formația Atelier care se întorcea în Capitală, după un eveniment pe care l-a avut în provincie. Una dintre dube transporta echipamentul tehnic, în timp ce în cealaltă se aflau membrii trupei și șoferul, care la un moment dat a tras brusc de volan în încercarea de a evita un pieton ce i-a apărut brusc, în față, pe autostradă.

În urma acestei manevre, microbuzul s-a răsturnat, iar trei dintre membri trupei au fost răniți, una dintre victime s-a ales cu o ruptură de bazin.

Traficul pe Autostrada A 10, blocat pe ambele sensuri de mers, după ce remorca unui tir a luat foc

Traficul pe Autostrada A 10 pe sensul Teiuș – Alba Iulia a fost blocat duminică dimineață după ce în jurul orei 6.20, remorca unui tir a luat foc.

Din primele informații oferite de pompierii care au acționat la fața locului pentru stingerea incendiului, deflagrația a izbucnit la remorca tirului, iar materiale textile care se aflau în aceasta au ars în totalitate. Pentru a evita o tragedie remorca în flăcări a fost desprinsă de capul TIR-ului.

Citește și Accident grav în Timiș! O persoană a murit și alte patru au fost rănite. Printre victime sunt și doi copii