Această zodie va fi cerută în căsătorie în octombrie! Poţi să începi deja să îi urezi „Casă de piatră”

Luna octombrie se anunță a fi una extrem de interesantă pentru toate cele 12 zodii ale horoscopului. În timp ce unii nativi vor primi vești mai neplăcute, altele vor avea parte de cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Luna următoare o singură zodie va fi cerută în căsătorie și va primi tot ceea ce a visat vreodată.

20 sept. 2023, 11:48
Această zodie va fi cerută în căsătorie în octombrie! Poţi să începi deja să îi urezi „Casă de piatră”
Această zodie va fi cerută în căsătorie în octombrie!

Această zodie va fi cerută în căsătorie în octombrie! Astrologii spun că acest nativ se va bucura din plin de acest moment deosebit și unic din viața lor.

Citește și Horoscopul Echinocțiul de Toamnă din 23 septembrie 2023: Viața va fi diferită pentru fiecare zodie

Această zodie va fi cerută în căsătorie în octombrie!

Cei născuți în acest semn zodiacal vor fi împliniți din toate punctele de vedere luna următoare și asta pentru că vor fi ceruți în căsătorie de partenerii de viață.

Este vorba despre nativii Fecioară care urmează să primească cele mai frumoase și cele mai sincere vești. Astrele anunță că acești nativi din zodiac vor avea parte de cea mai bună perioadă din viața lor.

Fecioară

În luna octombrie zodia Fecioară va fi foarte fericită deoarece are să se întâmple ce aștepta de foarte mult timp și anume să fie cerută în căsătorie.

După ce va avea loc marele eveniment, acest nativ din zodiac se va gândi serios să meargă la starea civilă și la cea religioasă, dar își va dori și să facă o petrecere de nuntă spectaculoasă din toate punctele de vedere.

Cei născuți sub semnul zodiei Fecioară își vor face foarte multe planuri și se vor bucura de tot ceea ce le oferă viața. Acestea se vor gândi serios și să facă un copil, astfel că vor o familie mare și frumoasă.

De regulă, nativul zodiei Fecioară este genul de persoană care domină într-o relație și întotdeauna vrea să aibă ultimul cuvânt de spus. Cu toate că această zodie este așa, aceasta știe să iubească cu adevărat. Din cauza faptului că nu vrea să fie trădată sau dezamăgită din dragoste, aceasta nu te va trăda niciodată și îți va fi mereu loială.

Fecioara este un semn de Pământ fix, reprezentat de Zeița Virgină, care este un simbol al integrității, divinității interioare și suveranității.
Zeița Virgină care domnește asupra Fecioarei nu este atașată de nimeni, este în controlul propriei vieți și este în plenitudinea puterii divine care locuiește în ea.

Putem folosi energiile Zeiței Virgină pentru a ne ghida în această perioadă de Lună Nouă și pentru a ne reaminti că tot ceea ce avem nevoie este în interiorul nostru. Indiferent ce se întâmplă, Zeița Virgină știe că va fi în regulă. Ea știe că va găsi puterea, înțelepciunea și cunoașterea pentru a trece prin orice i se întâmplă.

La un nivel mai practic, putem, de asemenea, să canalizăm energiile Lunii Noi în Fecioară pentru a planifica, a crea un program și a ne organiza viața. Putem folosi energia sa pentru a aborda metodologic și practic tot ceea ce trebuie să facem.

Citește și Horoscop 20 septembrie 2023. Cu mintea deschisă şi dispuşi să-şi sondeze profunzimile, nativii vor face cele mai bune alegeri şi vor lua cele mai bune decizii