Acesta este cel mai bun SUC care elimină TOXINELE din FICAT

Elimină mai uşor toxinele din organism, cu ajutorul acestui suc incredibil, pe care îl poţi consuma seara. Ficatul tău îţi va mulţumi.

RomaniaTV.net
31 aug. 2015, 11:49
Acesta este cel mai bun SUC care elimină TOXINELE din FICAT

Acest smoothie este, cu siguranţă, cel mai bun mod de a încheia ziua. Prepară acest suc şi contribuie la procesul de detoxifiere a ficatului în timp ce dormi. Reţine: alegerea ingredientelor corespunzătoare joacă un rol important în ceea ce priveşte succesul unei cure de detox.

INGREDIENTE:

– 1 cană de spanac

– 1 lămâie 

– 1/2 grepfrut

– puţină apă.

MOD DE PREPARARE:

Prepară un suc din toate aceste ingrediente, fie la storcător, fie cu ajutorul blenderului, şi consumă băutura naturală imediat.

Mituri despre detoxifiere

CE BENEFICII ARE ACEST SUC DE SPANAC, LĂMÂIE ŞI GREPFRUT?

SPANACUL este alegerea ideală dacă vrei să îţi detoxifici organismul şi să îţi cureţi ficatul. Spanacul conţine mulţi antioxidanţi care contribuie la eliminarea toxinelor din corp şi, în acelaşi timp, reduc inflamaţia din organism. Consumul regulat de SPANAC are un beneficiu uriaş pentru procesul de detoxificare, datorită prezenţei clorofilei, care este responsabilă de absorbţia pesticidelor şi metalelor grele pe care le ingerăm şi care ajung în organismul nostru, fără să ştim.

Alimentul mai nociv decât fumatul pe care îl consumi zilnic

FRUCTELE CITRICE (printre care GREPFRUTUL ŞI LĂMÂIA) se numără printre cei mai buni agenţi detoxifianţi. Compuşii puternici din CITRICE dizolvă rapid şi eficient substanţele chimice nedorite, toxinele şi poluanţii din apă, iar în acest fel toxinele sunt eliberate prin procesul natural de detoxifiere a corpului.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.