Acesta este CEL MAI PUTERNIC ANTIBIOTIC natural existent. Ucide orice bacterii şi virusuri. Cum se prepară

Formula de baza a acestui puternic tonic dateaza din Europa medievala, adica, din epoca in care oamenii sufereau de tot felul de boli si epidemii. Acest tonic este, de fapt, un antibiotic care ucide bacteriile daunatoare organismului, indeparteaza o mare parte din virusuri, creste circulatia sangelui si a fluxului limfatic in toate partile corpului.

03 oct. 2016, 09:19
Acesta este CEL MAI PUTERNIC ANTIBIOTIC natural existent. Ucide orice bacterii şi virusuri. Cum se prepară

Aceasta formula a ajutat milioane de oameni de-a lungul secolelor pentru a se lupta cu cele mai mortale boli, scrie almeea.ro. Secretul consta in a combina ingrediente de inalta calitate, naturale si proaspete.

Citeşte şi Ce se întâmplă în corpul tău dacă dormi cu ghimbir pe piept

Ingrediente:

* 700 ml otet de cidru de mere;
* ¼ ceasca de usturoi tocat fin;
* ¼ ceasca de ceapa tocata fin;
* 2 ardei iuti proaspeti;
* ¼ cana de ghimbir ras;
* 2 linguri de hrean ras;
* 2 linguri de pudra de turmeric sau 2 bucati de radacina de turmeric.

Mod de preparare:

* Se combina toate ingredientele intr-un bol, cu exceptia otetului;
* Se transfera amestecul intr-un borcan mare;
* Se toarna niste otet de cidru de mere si se umple pana la partea de sus. Cel mai bine este daca 2/3 din borcan contine ingrediente uscate, restul trebuind sa fie completat cu otet.
* Inchideti bine borcanul si agitati-l.
* Pastrati vasul intr-un loc racoros si uscat timp de 2 saptamani. A se agita bine de mai multe ori pe zi.
* Dupa 14 zile, strecurati lichidul din amestec si puneti-l intr-un alt borcan; utilizati restul amestecului in stare uscata atunci cand gatiti.

Intrebuintare:

* Luati o lingurita pe zi, pentru a va consolida sistemul imunitar. Cresteti cantitatea in fiecare zi, pana cand ajungeti la o doza de 1 pahar (de lichior) mic pe zi.
* Daca aveti o boala sau o infectie, luati 1 lingura de tonic, de 5-6 ori pe zi.
* Atentie! Gustul este foarte puternic si fierbinte! Mancati o felie de portocala dupa ce luati tonicul, pentru a usura senzatia de arsura si de caldura. Faceti o gargara si inghititi-l. Nu-l diluati in apa, deoarece isi va reduce efectul.
* Atentie la cei care au probleme cu arsuri la stomac sau ulcer; mai bine, l-ar evita.
* Copiii si femeiele gravide trebuie sa ia doze mai mici.
* Va recomandam sa consultati mai intai medicul dvs. inainte de a lua acest tratament.

Beneficii pentru sanatate ale ingredientelor din tonic

* Usturoiul este un antibiotic puternic, cu o gama larga de beneficii pentru sanatate. Spre deosebire de antibioticele chimice care ucid milioane de bacterii prietenoase organismului vostru, usturoiul ucide doar bacteriile daunatoare si creste, de asemenea, si nivelul de bacterii sanatoase.

* Ceapa are o actiune similara usturoiului, dar este mai bland. Impreuna cu usturoiul, lupta puternic impotriva infectiilor.

* Hreanul este o planta puternica, eficienta pentru sinusuri si plamani. El deschide canalele sinusurilor si creste circulatia sangelui, in caz de raceli comune si gripa.

Citeşte şi Cum poţi congela sănătos lămâile. Află ce beneficii are lămâia congelată

* Ghimbirul are proprietati anti-inflamatorii puternice si este un puternic stimulent pentru circulatie.

* Ardeiul iute este cel mai puternic stimulator de circulatie, putand astfel raspandi in intreg organismul proprietatile anti-inflamatorii ale ustoroiului, cepii si ghimbirului.

* Turmericul este condimentul cel mai perfect, care curata infectiile si reduce inflamatia. Este deosebit de util pentru cei care se lupta cu dureri articulare.

* Otetul de cidru de mere – este facut din mere proaspete si coapte, care sunt ulterior fermentate si trec printr-un proces riguros pentru a se obtine produsul final. Otetul de mere contine pectina, o fibra care reduce colesterolul si regleaza tensiunea arteriala. Otetul de mare este bogat in potasiu, cel care ajuta la eliminarea deseurilor toxice din organism. De asemenea, otetul contine acid malic, eficient in lupta impotriva infectiilor fungice si bacteriene.