Cocktail-ul care te scapă de celulită

În sezonul cald, când aştepţi cu nerăbdare să mergi la plajă în cel mai sexy costum de baie pe care îl poţi cumpăra, ai nevoie de un aliat pe măsură pentru a scăpa de celulita inestetică de pe picioare, coapse şi fese. Aşa că astăzi îţi prezentăm un cocktail care te ajută să reduci celulita rapid, iar secretul acestei băuturi delicioase este un fruct minunat: ananasul.

RomaniaTV.net
27 mai 2015, 13:18
Cocktail-ul care te scapă de celulită

Iată câteva veşti bune: acum poţi diminua celulita în mod natural şi printr-o metodă sigură, fără să dai banii pe tratamente anti-celulită extrem de costisitoare. Tot ceea ce trebuie să faci este să consumi în mod regulat această băutură extraordinară, care te va ajuta să spui „adio” celulitei o dată pentru totdeauna.

Dacă şi tu vrei să scapi de celulită, atunci îmbogăţeşte-ţi dieta anti-celulită cu un consum regulat de ananas. Acest cocktail de-a dreptul „mortal”, care te scapă de celulită, conţine vitamina C care stimulează producţia de colagen, vitamina K care îmbunătăţeşte circulaţia, precum şi o substanţă numită bromelaină.

Top 10 alimente care te scapă de celulită

Bromelaina (care se extrage din planta de ananas), un amestec complex de enzime, posedă proprietăţi antiinflamatoare, care ajută la reducerea celulitei şi care, de asemenea, îmbunătăţeşte circulaţia.

Lămâia este o sursă grozavă de vitamina C, care ţinteşte celulita, previne retenţia de apă şi scoate toxinele din sistemul tău. De asemenea, lămâia conţine o serie de antioxidanţi puternici, care previn şi repară daunele produse de radicalii liberi, un alt factor pentru apariţia celulitei.

Fructe şi legume care distrug celulita. Află ce nu trebuie să-ţi lipsească din dieta de zi cu zi

Ghimbirul accelerează metabolismul şi activează enzimele care topesc grăsimea corporală într-un mod complet natural. Ghimbirul este o soluţie grozavă pentru toate acele femei care vor să piardă în greutate foarte repede.

Descoperă cele mai bune uleiuri anticelulitice

Combină şi tu aceste ingrediente sănătoase şi proaspete, prepară acest cocktail uimitor cu ananas şi scapă într-un mod simplu de grăsimea care se încăpăţânează să îţi strice silueta. Bucură-te de această băutură în fiecare zi şi vei obţine coapse, picioare şi fese mai ferme, dar şi mai subţiri.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.