Aceste cupluri sunt blestemate: Zodii de foc şi relaţiile lor sentimentale

Fiecare dintre parteneri va fi nevoit să își învețe lecția, lecția karmică fiind extrem de importantă. În astrologie, conceptul de karmă în relația sentimentală nu funcționează în toate cazurile într-o manieră pozitivă.

RomaniaTV.net
06 nov. 2017, 08:27
Aceste cupluri sunt blestemate: Zodii de foc şi relaţiile lor sentimentale

Sunt parteneri care din start au multe divergențe, dar se încăpățânează să rămână împreună, deoarece simt că au multe de învățat, scrie Zodiacool.ro.

Berbec – Rac

Poate că aceasta este cea mai nefastă situație pentru cei doi parteneri, deoarece Berbecii sunt guvernați de războinicul Marte, care îi împinge să își dorească tot mai mult, în timp ce Racii sunt sensibili, iar alteori leneși și dacă s-ar ocupa partenerul de toate ar fi ideal. Soluția este cea a compromisului, dar, de mai multe ori, se va ajunge la agresiune, șantaj, gelozie și manipulare. Cât timp durează relația, ambii parteneri simt că nu mai au energie, că se sabotează, că se schimbă situația de la o zi la alta.

Citeşte şi HOROSCOP: Cele mai norocoase trei zodii în 2018-2019

Leu – Pești

În această situație, ambii parteneri au o viziune proprie asupra vieții. Dacă la început Leul este impresionat de drama prin care trece Peștele și dorește să îl susțină, pe parcurs va vedea că nu are cu cine. În momentele de sinceritate niciunul nu cedează. Leul se va molipsi de depresie, va cădea în dezamăgire, deoarece nu va avea susținere și suport moral. După ce relația se destramă, nativul Pești cedează și-l va căuta pe Leu pentru a încerca să repare ceea ce a greșit.

Citeşte şi Care este adjectivul tău în materie de amor în funcţie de zodie. Senzuală, sălbatică sau de neîmblânzit

Săgetător – Fecioară

Acest cuplu poate fi cea mai mare provocare psihică din Horoscop, partenerii se pot întâlni oriunde: la simpozioane, operă, teatru, evenimente caritabile, călătorii. Vor avea multe activități împreună, dar cei doi vor ajunge la despărțire, întrucât fiecare trăiește diferit o anumită senzație. Dacă Săgetătorul cheltuie până și ultimul ban pentru a-și satisface curiozitatea, Fecioara îl va critica și îl va destabiliza moral. Nici relația intimă nu este prea interesantă, fiecare dorește altceva.

Mai multe horoscoape pe Zodiacool.ro