Aceste obiceiuri iti DISTRUG parul! Sigur faci si tu punctul 7

Nu e om care sa nu-si doreasca un par frumos si sanatos. Dar nu intotdeauna actiunile oamenilor sunt si cele mai potrivite pentru a ajunge la ceea ce-si doresc: un par frumos si sanatos.

RomaniaTV.net
07 feb. 2019, 06:56
Aceste obiceiuri iti DISTRUG parul! Sigur faci si tu punctul 7

Aceste obiceiuri iti distrug parul. Sigur faci si tu punctul 7! 

1. Astepti prea mult timp pentru a-ti taia varfurile

Varfurile despicate trebuie indepartate periodic, pentru ca parul sa se regenereze. Parul va creste mai lung daca il tunzi regulat. Si nu pentru ca va creste mai repede, ci pentru ca vei impiedica astfel ruperea si despicarea varfurilor.
2. Te vopsesti singura

Sa te vopsesti singura poate sa ti se para mai ieftin. Insa un specialist va sti exact ce sa faca pentru a nu-ti arde parul. Si tot la salon vei ajunge ca sa ti-l „repari”. Ca sa nu ajungi aici, lasa-te pe mana unui profesionit de la bun inceput.
3. Piepteni parul ud

Parul ud este delicat si fragil. De aceea nu este indicat sa-l piepteni imediat dupa dus. Astepta ca parul sa se usuce dupa ce te-ai spalat pe cap pentrua preveni ruperea firelor. De asemenea, caldura de la aparatele de styling (ondulator, placa de indreptat parul) poate evapora in exces apa din firele de par, iar acestea se pot rupe mult mai usor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.