Aceste remedii te scapă de vergeturi

Vergeturile sunt tipurile de cicatrici care apar atunci când pielea își pierde elasticitatea. Acestea nu reprezintă niciun pericol pentru sănătate, dar sunt inestetice și mereu căutăm modalități pentru a le reduce aspectul sau elimina.

RomaniaTV.net
13 apr. 2016, 13:35
Aceste remedii te scapă de vergeturi

Practic, vergeturile se formează în stratul mijlociu al pielii, acesta fiind motivul pentru care sunt dificil de eliminat. Persoanele care au vergeturi le observă ca linii de culoare roz sau violet, care se formează în diferite zone ale corpului.

Acestea pot apărea ca doar câteva linii mici. În cele mai multe cazuri, vergeturile se formează pe zone ale corpului care depozitează mai multă grăsime, cum sunt fesele, abdomenul, brațele, picioarele și sânii.

Există câteva remedii naturale care ajută la reducerea vergeturilor, deoarece conțin substanțe care sunt benefice pentru piele. Untul de cacao este bogat în vitamine și minerale care ajută la hidratarea pielii și stimulează regenerarea, reducând aspectul acestora.

Citeşte şi  Cea mai simplă metodă pentru a scăpa de vergeturi şi de grăsimea abdominală

Iată care sunt cele mai bune remedii pentru vergeturi:

Sucul de cartofi

Cartoful este bogat în proprietăți care ajută la regenerarea și stimularea celulelor pielii. Tot ce trebuie să faci este să iei un cartof pe care-l decojești și-l tai felii, după care îl razi. Stoarce sucul și aplică-l pe zona afectată în fiecare zi, o dată dimineața și o dată seara. Lasă sucul să se usuce pe piele, apoi clătește cu apă caldă.

Albușul de ou

Albușul de ou conține aminoacizi și proteine, care sunt necesare pentru reducerea vergeturilor. Prin folosirea acestui remediu în mod regulat, vei observa rezultatele în doar câteva săptămâni. Bate albușul unui ou spumă, pe care-o aplici pe zonele afectate ale pielii și o lași să se usuce. Apoi clătește cu apă caldă și aplică ulei de măsline pentru a preveni uscarea.

Citeşte şi  Cum scapi de VERGETURI cu TRATAMENTE NATURISTE la îndemână

Untul de cacao

Acest unt este un remediu foarte ieftin și eficient care reduce vizibil vergeturile deoarece conține vitamine și minerale esențiale, care hidratează profund pielea și stimulează regenerarea. Ia niște unt de cacao și aplică-l pe zonele afectate de două ori pe zi, dimineața și seara. Masează până intră bine în piele.

Ulei de migdale, zahăr și lămâie

Acest tratament hidratează, tonifică și regenerează pielea, reducând vizibil vergeturile. Aceste trei ingrediente intră în piele și diminuează apariția vergeturilor în cel mai scurt timp.

Amestecă într-un vas o lingură de zahăr, jumătate de lingură de ulei de migdale și jumătate de suc de lămâie. Aplică acest amestec, masând pe zonele afectate timp de 10 minute, apoi clătește bine. Repetă acest tratament de 2-3 ori pe săptămână.

Adevărul este că cele mai multe femei au celulită şi vergeturi. Iată câţiva paşi ce ajută la eliminarea sau estomparea celulitei, fără cheltuieli imense.