Aceste TREI ZODII uită de TRISTEȚE la final de săptămână! Începe vindecarea pentru ele!

Unii dintre noi venim cu amintiri din copilărie pe care nu le putem depăși, iar alții încă se agață de durerile care au venit odată cu o despărțire traumatizantă în mod deosebit. Vrem să trecem peste asta, dar nu este chiar atât de ușor.

02 mart. 2024, 08:05
Aceste TREI ZODII uită de TRISTEȚE la final de săptămână! Începe vindecarea pentru ele!

Trei zodii uită de tristețe în acest weekend. Dacă vrem să avansăm pe drumul nostru, cu toții știm că pentru a face acest lucru, trebuie să ne eliberăm de poverile pe care le-am carat cu noi prea mult timp.

De aceea, s-ar putea să ne dăm un ragaz în timpul trigonului pe care Luna în Săgetător îl face cu Neptun. Nu este atât de mult că dintr-odată, tristețea noastră va evapora ca un ceață magică, ci mai degrabă că recunoaștem că tristețea pe care am ținut-o aproape nu ne folosește foarte mult acum, în prezent.

Horoscop Mihai Voropchievici martie 2024. Se anunţă o lună complicată

Din cauza acestui tranzit, suntem mai predispuși să ne eliberăm de această tristețe — odată pentru totdeauna.

Acesta este începutul unui proces lung, dar de succes, și pentru trei semne zodiacale, aici este locul unde vindecarea adevărată începe să aibă loc.

Iată care sunt acele zodii care se eliberează de tristețe în acest weekend:

Gemeni

Ești gata să accepți că o relație s-a încheiat.

Ai o persoană în minte în timpul trigonului Lunii în Săgetător cu Neptun. În timp ce știi că, pe un nivel, îi vei iubi întotdeauna, ai văzut și falia din relația ta cu ei să se transforme în ceva ce știi în inima ta că nu va fi niciodată reparat.

Începi să accepți că unele lucruri nu vor fi niciodată. În timp ce aceasta a creat o mare tristețe în inima ta, înțelegi că nu trebuie să porți această durere cu tine pentru tot restul vieții.

Au fost spuse cuvinte, și cuvinte NU au fost spuse. Tot ce știi este că rezultatul ți-a dat impresia că nimic aici nu poate fi salvat. În acest weekend, s-ar putea să descoperiți că ai putea fi pe cale să te eliberezi de acea tristețe odată pentru totdeauna. Poate că nici măcar nu ești sigur ce înseamnă asta, dar știi că purtarea acestei dureri în jurul tău nu îți aduce niciun folos.

Horoscop bani martie 2024. Ce zodii reușesc să pună mâna pe un jackpot de milioane

Vrei o viață bună. Vrei o viață liberă de tristețe, mai ales dacă acea tristețe a căpătat tonul de lipsă de sens. Ceea ce a devenit un timp și o energie pierdută începe acum să arate ca o nouă libertate și oportunitatea de a iubi din nou. Eliberându-ți tristețea, inviți fericirea înapoi în viața ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.