Acestea sunt OBIECTELE pe care le poţi curăţa cu SARE

Ştiai că sarea poate face minuni atunci când vine vorba despre curăţat lucruri? Iată ce poţi curăţa cu un praf de sare!

RomaniaTV.net
05 aug. 2015, 12:47
Acestea sunt OBIECTELE pe care le poţi curăţa cu SARE

FLORILE ARTIFICIALE – indiferent de materialul din care sunt confecţionate, florile artificiale vor arăta ca noi dacă le înmoi în apă cu sare. Pune 1/4 cană de sare într-o pungă de plastic, apoi pune apă şi bagă florile în pungă. Leagă punga la gură şi agit-o bine. După ce vei scoate florile, vei observa că arată ca noi.

SPANAC – nu mai e nevoie să speli spanacul în mai multe ape. E suficient să le speli o singură dată, însă pune şi sare în apă.

Ce se întâmplă când pui sare în apă clocotită

PETELE DE CAFEA, CEAI SAU VIN – fie că sunt pe aragaz, pe masă sau pe blatul mobilei de bucătărie, petele vor fi mult mai uşor de îndepărtat dacă pui o mână de sare peste pată şi cureţi apoi cu o cârpă umedă. Sarea absoarbe umezeala şi îţi uşurează munca.

PETELE DE FRUCTE DE PE MÂINI – fie că este vorba despre fructe de pădure, fie că vorbim despre nuci, mâinile nu ne vor rămâne pătate dacă le frecăm cu sare înainte ca petele să se usuce.

Ce se întâmplă dacă bei apă cu SARE pe stomacul gol

ARGINTUL ŞI CUPRUL – obiectele decorative sau chiar tacâmurile din argint şi cupru vor arăta ca noi dacă sunt frecate cu o mână de sare. Pentru rezultate uimitoare, combină sarea cu oţet şi foloseşte apoi pasta obţinută pentru a îndepărta petele.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.


loading...