Activistul de mediu Daniel Bodnar are încă probleme de sănătate la un an de la accidentul în care a fost implicat: „A fost un an foarte greu și dureros, dar nu am renunțat la luptă!”

Activistul de mediu Daniel Bodnar încă se confruntă cu mari probleme de sănătate după accidentul grav în care a fost implicat în ianuarie 2021. Daniel Bodnar a postat imagini cu el în timp ce se deplasează cu greu cu ajutorul unui cadru. 

20 ian. 2022, 16:19
Activistul de mediu Daniel Bodnar are încă probleme de sănătate la un an de la accidentul în care a fost implicat: „A fost un an foarte greu și dureros, dar nu am renunțat la luptă!”

Activistul de mediu Daniel Bodnar are încă probleme de sănătate la un an de la accidentul în care a fost implicat. El a postat.

” 19 Ianuarie 2021 – 19 Ianuarie 2022. A fost un an foarte greu și dureros, dar nu am renunțat la luptă!
Chiar dacă pronosticurile doctorilor au fost minime și părea imposibil ca să mai merg vreodată pe picioarele mele, încă există speranță și putere și cred că voi reveni cât de curând!

Mulți m-au judecat foarte aspru în acest an pentru că am continuat și nu am lăsat să se vadă suferința prin care trec. Ar fi vrut să mă văd doar trist și deprimat, dar am încercat să îmi ascund durerea și să par cât mai normal! Este un handicap ,,temporar”! Oricine poate trece pe aici!

Citeşte şi: Daniel Bodnar, activistul de mediu grav rănit, citat ca suspect într-un dosar al DIICOT privind mai multe infracțiuni

Am făcut și fac foarte multă terapie! Mi-am adaptat mașina la nevoile actuale și am continuat să alerg, iar unii au ajuns să spună ca eu defapt sunt bine, dar stau în pat și mă victimizez!
Mulți dintre ,,prieteni” au găsit mai potrivit să vorbească de rău decât să facă o vizită să vadă situația mea, înainte să arunce cu noroi!
Toate astea m-au ambiționat și mai mult pentru că am înțeles și mai mult expresia ,,Viața este o LUPTA”!
Tot ce vă doresc este să fiți sănătoși! Dumnezeu să fie cu voi toți, oameni minunați, care mi-ați fost alături!”, a scris Daniel Bodnar pe Facebook, unde a postat şi imagini cu el în timp ce se deplasează cu ajutorul unui cadru.

Citeşte şi: Daniel Bodnar, în stare gravă şi după operaţie. Mărturii dureroase a surorii activistului de mediu

Cum s-a petrecut accidentul lui Daniel Bodnar

În ziua de 19 ianuarie 2021, Daniel Bodnar se afla într-o maşină marca BMW alături de Dan Ghinghiloschi, în vârstă de 24 de ani. Maşina cu volan pe dreapta, condusă de Dan Ghinghiloschi dinspre centrul comunei Sucevița spre comuna Marginea, pe un sector de drum în linie dreaptă, a lovit un podeț, apoi poarta de acces a unei gospodării și stâlpul din dreapta al porții respective, după care a pătruns în șanț, unde a lovit un indicator rutier. Mașina a rulat metri bună în derivă.

Cel care a sunat la 112 și a cerut ajutor a fost tânărul de la volan. Și el, și Daniel Bodnar au fost găsiți conștienți la fața locului. Cei doi au fost transportaţi cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Suceava.

Tânărul care a fost la volan a scăpat cu leziuni ușoare. Din păcate, Daniel Bodnar nu avea centura de siguranță.

„A suferit o fractură de coloană lombară, paraplegie şi fractură complexă la o gleznă”, a declarat medicul urgentist Dan Teodorovici.

Marea problemă în cazul său este fractura de coloană lombară, care i-a provocat acestuia paraplegie – paralizie la membrele inferioare.

Daniel Bodnar este unul dintre cei mai cunoscuți activiști din județul Suceava. De altfel, el a fost atacat de zeci de ori de mafia lemnului. Ultima dată s-a întâmplat chiar cu câteva ore înainte de accident când patronul unui gater l-a atacat cu cuțitul.