Actor din filmul „Singur Acasă”, arestat după ce ar fi încercat să-și sugrume prietena

Devin Ratray, actorul care a jucat rolul lui Buzz McCallister, fratele lui Kevin din filmul "Home alone / Singur Acasă", a fost arestat în statul american Oklahoma.

23 dec. 2021, 14:17
Actor din filmul „Singur Acasă”, arestat după ce ar fi încercat să-și sugrume prietena

Devin Ratray, actor din filmul „Singur Acasă”, a fost arestat fiind acuzat de violență domestică și vătămare corporală după ce ar fi încercat să-și sugrume prietena.

Actorul Devin Ratray s-a predat singur autorităţilor în cursul zilei de marţi, iar miercuri a fost eliberat după ce a achitat o cauţiune în valoare de 25.000 de dolari.

Citeşte şi: Cum arată acum actorii din „Singur acasă”. Mama lui Kevin are 67 de ani

Incidentul în urma căruia a fost arestat Devin Ratray a avut loc la începutul lunii decembrie. Prietena lui Devin Ratray le-a povestit poliţiştilor că s-au certat într-un bar, apoi ea a ieșit și a plecat spre camera lor de hotel. După ea a venit şi actorul, iar acolo ar fi avut loc atacul.

Citeşte şi: Casa în care s-a filmat „Singur acasă”, de închiriat pe Airbnb. Cât costă o noapte în casa aventurilor lui Kevin

Actorul Devin Ratray a devenit cunoscut la începutul anilor 1990, după ce a jucat rolul lui Buzz McCallister, fratele lui Kevin McCallister în primele două filme din seria Home alone / Singur Acasă.