Actori cărora nu le-a plăcut deloc să-şi sărute partenerii de film

Cu toate că adorăm poveștile de dragoste de pe marile ecrane, nu luăm de bune tot ce se întâmplă acolo. Nici chiar emoțiile acelea intense, de dragoste și pasiune, nu sunt întotdeauna inspirate de actorii care le mimează, din contră. De la Tom Cruise cu Thandie Newton la Jamie Dornan cu Dakota Johnson, iată ce actori au urât să-și sărute partenerii de film, chimia lipsind cu desăvârșire, și s-au prefăcut cât au putut de bine...

RomaniaTV.net
25 mai 2016, 11:00
Actori cărora nu le-a plăcut deloc să-şi sărute partenerii de film

Tom Cruise și Thandie Newton

Starul din Misiune imposibilă a mai fost luat peste picior pentru faptul că este mai scund decât iubitele sale. Însă partenera sa din filmul menționat, Thandie, a povestit chiar public că „sărutul lui Tom a fost cam scârbo și cumva umed” – deloc flatant pentru un sex-simbol precum Tom.

Citeşte şi  Vedete pe care NU vrei să le vezi în bikini

Nicole Kidman și Hugh Jackman

Doi dintre greii Hollywoodului au avut de muncit pentru scenele siropoase și pasionale de la filmările pentru Australia. A fost greu în special pentru Jackman, da!, căci momentele acelea romantice din film au fost pregătite din timp de către cei doi actori. „Nu e niciodată așa confortabil să te săruți de mama focului cu cineva, în fața a 70 de oameni – chiar nu e ceva care să mă incite”, a spus starul despre relația de pe ecrane cu Nicole.

Vezi pe okmagazine.ro cine sunt actorii cărora nu le-a plăcut să-și sărute partenerii în filme!