Actorul Dorel Vișan dezvăluie băutura-minune care scade glicemia. Cum o prepari și cum acționează

Glicemia crescută este una dintre problemele de sănătate cu care se confruntă un număr foarte mare de români. De aici și până la dezvoltarea prediabetului și apoi a diabetului nu este decât un pas. Maestrul Dorel Vișan are, însă, o rețetă-minune cu care reușește să își mențină valorile glicemiei normale.

17 ian. 2024, 15:52
Actorul Dorel Vișan dezvăluie băutura-minune care scade glicemia. Cum o prepari și cum acționează

Băutura-minune care scade glicemia se prepară din doar două ingrediente: ceapă și alcool. Actorul Dorel Vișan se confruntă și el de o vreme cu glicemia crescută. Spune, însă, că de când a descoperit acest remediu la niște călugări reușește să își țină glicemia în valori normale.

Cum se prepară băutura-minune care scade glicemia

Pentru prepararea acestui remediu ai nevoie de 2-3 cepe și de alcool alimentar. Cepele se storc, iar sucul obținut trebuie măsurat. Peste el se adaugă exact aceeași cantitate de alcool alimentar.

Ceapa scade glicemia. Eu am chiar o rețetă pe care o am de la niște călugări. Se face un suc de ceapă, din 2-3 cepe. Îl strecori, îl măsori și pui aceeași cantitate de alcool alimentar. Într-o lună de zile îți scade glicemia la cât zic ei că e normal”, a explicat maestrul Dorel Vișan în podcastul moderat de medicul Adina Alberts.

Citeste si Dorel Vișan a reacționat după ce a fost compătimit pentru pensia mică pe care o primește: ”Nu mor eu de foame! Să nu mă plângă nimeni, mă descurc, muncesc”

Secretele de sănătate ale lui Dorel Vișan

Marele actor are multe alte  secrete care îl ajută să se mențină sănătos. Cura cu castraveți este unul dintre aceste secrete, cură pe care o ține anual, de ani buni.

În fiecare an fac câte o cură de castravete verde. Îl mănânc pe burta goală, înainte de micul dejun, în mai multe variante. Fie cu puțină sare, fie cu sare și ceva ulei de măsline peste. Se poate și cu o variantă mai pișcătoare, după gustul fiecăruia. În fiecare primăvară și vară fac așa ceva în fiecare dimineață și vă asigur că rezultatele sunt bune. Mă ajută să nu îmbătrânesc poate la fel de repede, deși pe la noi, prin Ardeal, străbunii mei nu vorbeau despre bătrânețe. Ei preferau să spună că crești în vârstă, că devii mai înțelept. Lumea modernă a fost însă de altă părere și a ales altceva”, a povestit el, recent, pentru CANCAN.RO.

Citeste si Dorel Vișan a dezvăluit de ce nu s-a recăsătorit după moartea soției: „Despărțirea a fost tragică. Eu nu am mai putut”