Actorul James Drury a murit! El a inspirat personajul interpretat de Leonardo DiCaprio în „Once Upon a Time in… Hollywood”

Actorul James Drury, star în serialul western "The Virginian", unul dintre cele mai lungi din istoria televiziunii, a murit din cauza naturale la vârsta de 85 de ani, a anunţat pe Facebook asistenta sa Karen Lindsey.

RomaniaTV.net
07 apr. 2020, 19:02
Actorul James Drury a murit! El a inspirat personajul interpretat de Leonardo DiCaprio în „Once Upon a Time in… Hollywood”

Vedetă în 249 de episoade din „The Virginian”, între 1962 şi 1971, James Drury şi-a început cariera în anii 1950 în special jucând în comediile „The Tender Trap” cu Frank Sinatra şi „Love Me Tender” cu Elvis Presley. 

Citeşte şi: Preşedintele Trump are un „interes financiar” să promoveze hidroxiclorochina, ca medicament al Covid-19, susţine New York Times

El a jucat şi în filmele „Forbidden Planet”, „Blackboard Jungle”, „Pollyanna”. A apărut în „Playhouse 90”, „Gunsmoke”, „Cheyenne”, „Alfred Hitchcock Presents”, „Wagon Train”, „Rawhide” şi „Death Valley Days”. 

Vedetă a anilor 1950 şi 1960, înainte de a cunoaşte declinul în anii 1970, el a fost actorul care i-a inspirat lui Quentin Tarantino rolul Rick Dalton, interpretat de Leonardo DiCaprio în filmul său „Once Upon a Time… in Hollywood”.