Actorul John Challis a murit la 79 de ani, după o „lungă luptă cu cancerul”

Actorul John Challis a murit la 79 de ani. Cu o carieră vastă în televiziune, cunoscut pentru interpretarea personajului Terrance Aubrey „Boycie” Boyce în serialul BBC Only Fools and Horses (1981-2003), a decedat după o „lungă luptă cu cancerul”.

19 sept. 2021, 21:24
Actorul John Challis a murit la 79 de ani, după o „lungă luptă cu cancerul”
Actorul John Challis a murit la 79 de ani

Actorul John Challis a murit la 79 de ani. Decesul a fost confirmat, duminică dimineață, de familia actorului. Starul din Only Fools and Horses, cunoscut mai ales pentru rolul lui Boycie, a murit în urma unei lupte cu cancerul.

Citeşte şi: A murit un mare actor. Toţi românii i-au văzut filmele

Actorul John Challis a murit la 79 de ani

Cu inimile îndurerate, vă aducem o veste atât de tristă. Dragul nostru prieten și al vostru, John Challis, a murit liniștit, în somn, după o lungă luptă cu cancerul”, a anunțat familia actorului, precizând că acesta va fi „mereu iubit pentru că l-a jucat pe «Boycie»”.

El lasă o moștenire mare în urmă, care va continua să aducă plăcere și zâmbete mulți ani de acum încolo”, au mai transmis membrii familiei, într-o declarație înaintată presei internaționale, precizând că doresc intimitate în acest moment nefericit.

Sheila Ferguson, prietenă a lui John Challis a scris: „Mă așteptam la acest lucru de câteva zile. Cu mare tristețe, vă spun că dragul meu prieten, John Challis (Boycie din OFAH), tocmai a murit. Am luat legătura cu soția lui, Carol, care este evident că are inima frântă, la fel ca și mine. Multă dragoste, Sxx”.