Actorul Şerban Pavlu îl face praf pe Mihai Gâdea: „N-are lumea salivă în gură să-i spună cât de mult îl iubeşte!”

Şerban Pavlu s-a numărat printre invitaţii care au păşit pe scena iUmor, luând la roast mai multe vedete din România. Printre ele s-a aflat şi Mihai Gâdea, care a fost făcut praf de celebrul actor.

RomaniaTV.net
11 mai 2020, 08:33
Actorul Şerban Pavlu îl face praf pe Mihai Gâdea: „N-are lumea salivă în gură să-i spună cât de mult îl iubeşte!”

Sunt aici ca să apăr nişte oameni pe care i-aţi supărat, chiar şi pe Fuego. Ce, Fuego nu e om? Adică ştiu, i-am văzut aripile, ştiu unde şi le ţine. Dar voi vă luaţi de nişte oameni care muncesc, de fapt, chiar acum, când vorbim, Fuego filmează Revelionul pe undeva.

Citeşte şi: Mihai Bendeac, gest obscen pe melodia lui Dani Mocanu

Am înţeles că la anul, Cabral o să prezinte Revelionul la Pro TV, cred că au înţeles că fac audienţă cu negru.

De ce-am venit? Am venit să vă invit la bun simţ. S-au spus aici lucruri ciudate despre Andreea Bălan, de exemplu, că ar avea talent, dar nimeni nu o laudă pe Andreea Bălan că nu şi-a făcut nicio operaţie estetică, deşi ar fi tebuit. Andreea, tu eşti naturală, de aia te iubim.

S-a mai spus aici că Virgil Ianţu făcea emisiuni de succes. Asta mi se pare o măgărie, cum să spui aşa ceva?! A fost o emisiune. Acum este prezentator la Televiziunea Română, o televiziune de stat, unde a ajuns şi Mircea Radu de câţiva ani, practic, toţi cei care nu şi-au permis un loc într-un azil privat„, şi-a început discursul Şerban Pavlu.

„N-are lumea salivă în gură să-i spună cât de mult îl iubeşte!”

Actorul a continuat cu vedetele Antenei, de la Dan Negru, Dan Bitman, Mircea Badea şi chiar Mihai Gâdea: „Dragi antenişti, respectaţi-vă valorile, că şi-aşa nu aveţi multe. Aveţi însă câteva vedete extraordinare, de exemplu Dan Negru. Dane, dă-mi voie să-ţi spun, e o părere personală, ai pielea întinsă pentru vârsta ta, nu-mi dau seama dacă ai făcut lifting sau operaţie de mărire de penis, nu-mi dau seama.

De Gâdea ce să mai zic, n-are lumea salivă-n gură, să îi spună cât de mult îl iubeşte„.

Mişule, am început amândoi la În puii mei, apoi am intrat amândoi în umbre, eu în serial, tu în… Eu am învăţat multe de la Mihai Bendeac, multe nu se pot spune la televizor, celelalte nu contează. Mihai, ai îmbătrânit, dar eu te iubesc şi sunt fanul tău, pentru că ai reuşit să faci atât de multe lucruri pentru un om cu un creier atât de mic„, i-a spus Şerban lui Mihai Bendeac.

Citeşte şi: Mihai Bendeac, mărturisire şocantă: ALCOOLIC şi DROGAT. Cum au reacţionat şefii de la Antena 1