Actriţa Lindsay Lohan, arestată din nou. Acum a accidentat un pieton şi a părăsit locul faptei

Actriţa americană Lindsay Lohan a fost arestată de poliţia din New York în noaptea de marţi spre miercuri, după ce a lovit un pieton cu automobilul pe care îl conducea şi a părăsit locul accidentului.

RomaniaTV.net
19 sept. 2012, 15:07
Actriţa Lindsay Lohan, arestată din nou. Acum a accidentat un pieton şi a părăsit locul faptei

Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, actriţa încerca să îşi parcheze automobilul Porsche Cayenne rulând cu spatele în apropiere de Dream Hotel din New York, în momentul în care a lovit în zona genunchilor un bărbat în jurul vârstei de 30 de ani, a cărui identitate nu a fost dată publicităţii.

O persoană care se afla în acel moment pe scaunul din dreapta şoferului a coborât din maşină, a verificat automobilul pentru a vedea dacă acesta a fost avariat, iar întregul grup – inclusiv actriţa – a intrat apoi în hotel.

Poliţia a fost chemată la faţa locului, iar în momentul în care Lindsay Lohan a ieşit din hotel, la ora locală 02.30, adică circa o jumătate de oră după accident, a fost arestată.

Lindsay Lohan, în vârstă de 26 de ani, a fost arestată pentru că a părăsit locul în care s-a produs un accident de circulaţie, însă a fost ulterior eliberată pe baza unui ordin care o somează să se prezinte la tribunal pentru o viitoare audiere. Un astfel de ordin judecătoresc îl exonerează pe acuzat de obligaţia de a plăti o cauţiune.

Presupusa victimă nu a fost doborâtă de automobilul condus de Lindsay Lohan şi nu prezenta răni vizibile, dar, cu toate acestea, bărbatul a fost transportat la spital pentru a fi consultat de medici.

Deşi acest incident este considerat o contravenţie, nu o infracţiune, el ar putea totuşi să îi determine pe judecătorii americani să considere că starleta americană a încălcat regimul de eliberare condiţionată sub care a fost plasată după procesul în care a fost acuzată de furtul unor bijuterii. Una dintre condiţiile de eliberare o obliga pe actriţă să nu încalce niciuna dintre legile americane în vigoare.

Acesta a fost cel de-al treilea accident de automobil provocat în ultimele luni de actriţa Lindsay Lohan, care a fost implicată în alte două incidente rutiere la începutul verii, la Los Angeles.

Actriţa, care s-a confruntat în trecut cu probleme privind consumul de alcool şi droguri, filmează în această perioadă pentru proiectul de televiziune „Liz & Dick”, un film despre Elizabeth Taylor şi Richard Burton. Acest film marchează şi revenirea în actualitate a tinerei actriţe americane după numeroasele probleme pe care le-a avut cu justiţia în ultimii ani.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003-2004, când a jucat în filmele „Vinerea trăznită/ Freaky Friday” şi „Fete rele/ Mean Girls”.