Actriţa Lori Loughlin şi soţul său acceptă pedeapsa cu închisoarea, în dosarul „Varsity Blues”

Lori Loughlin, actrița din serialul american „Full House”, a acceptat să execute două luni în spatele gratiilor, iar soțul ei, designerul de modă Mossimo Giannulli, a acceptat să execute cinci luni ca parte a unui acord pentru în care s-au recunoscut vinovați că au fraudat procesul de admitere la facultate pentru copiii lor.

RomaniaTV.net
22 mai 2020, 11:31
Actriţa Lori Loughlin şi soţul său acceptă pedeapsa cu închisoarea, în dosarul „Varsity Blues”

Informația, citată de Associated Press, apare în documentele judecătorești depuse la dosar. 

Citeşte şi: Implant nereuşit de silicon în fese. Acest model nu a putut sta în şezut timp de 6 luni: „A fost foarte dureros”

Lori Loughlin, 55 de ani, și Mossimo Giannulli, 56 de ani, sunt programați să pledeze vinovați vineri, prin intermediul conferinței video în fața unui judecător federal din Boston, care trebuie să aprobe acordul.

Potrivit AP, acest fapt reprezintă o răsturnare de situație uluitoare pentru celebrul cuplu. Cei doi au insistat în ultimul an că sunt nevinovați și că anchetatorii au fabricat dovezi împotriva lor. Decizia lor vine la aproximativ două săptămâni după ce judecătorul a respins solicitarea lor de a respinge cauza pentru acuzațiile de conduită incorectă ale autorităților federale.

Cred că au făcut o evaluare calculată că riscurile au fost prea mari” pentru a aduce cazul la proces, a declarat fostul procuror federal Bradley Simon.

Procesul ar fi fost programat pentru luna octombrie, sub acuzația că au plătit 500.000 USD drept mită pentru a-și ajuta cele două fiice să fie admise la Universitatea din California de Sud pe baza competențelor sportive, chiar dacă niciuna dintre ele nu avea o activitate reală în acest domeniu.

Între cele 50 de persoane arestate luna trecută în cadrul operaţiunii numite de FBI „Varsity Blues“ se află 33 de părinţi înstăriţi.

În dosar sunt implicate instituţii precum Yale, Stanford, Universitatea din California de Sud şi UCLA.   Procurorii cer închisoarea și pentru actriţa Felicity Huffman , dar și pentru alţi 32 de părinţi implicaţi, potrivit CNN.

 


loading...