Victoria Răileanu nu mai urcă în mașinile taximetriștilor: „M-a dus șoferul prin Pipera să îmi arate casa lui Becali”

Actrița Victoria Răileanu a explicat de ce refuză să mai meargă prin București cu taxiul și preferă companiile de ride sharing.

23 ian. 2023, 19:24
Victoria Răileanu nu mai urcă în mașinile taximetriștilor: „M-a dus șoferul prin Pipera să îmi arate casa lui Becali”
Victoria Răileanu, despre experiențele neplăcute cu taximetriștii din București

Victoria Răileanu spune că nu vrea să se mai urce vreodată în mașinile taximetriștilor și preferă să circule numai cu șoferii care fac ride sharing. Toate astea pentru că a avut experiențe neplăcute  în primii ani în care s-a mutat în București.

„Țin minte că eram în primii ani în București. Eu aveam accentul meu din Banat și am avut o cursă spre aeroport, aveam un avion. Eu eram atunci foarte tânără, mi-era și rușine să zic ceva.

Citește și: Victoria Răileanu a făcut primele dezvăluiri despre planurile de nuntă, după ce a fost cerută de soție în Paris

Mi-au auzit accentul, că aveam accent de Banat, și m-a dus șoferul prin Pipera să îmi arate casa lui Becali, a nu știu cărui fotbalist. Îmi zicea: uite asta e casa nu știu cui, asta e casa lui cutărică… Însă cea mai nasoală întâmplare a fost într-un Uber. A fost un șofer, de-o vârstă cu mine, acum vreo 5-6 ani, mergeam spre Târgul de Crăciun, acolo, spre Piața Constituției.

Citește și: Cel mai nou cuplu din showbizul românesc. Ana Odagiu şi Conrad Mericoffer au apărut ţinându-se de mână la un eveniment monden GALERIE FOTO

Copilul era cu mine, avea un an și jumătate, cam așa. Am făcut atunci, înainte de Crăciun, când traficul era infernal în Capitală, cu o jumătate de oră mai mult față de cât era prevăzut timpul cursei. Copilul meu, fiind foarte mic, nu avea răbdare, ca orice copil, îmi era greu să îl controlez. La finalul cursei, șoferul a băgat o viteză foarte mare să prindă ultimul semafor și mi-a zis: Aș fi părinte mai bun decât tine. Asta pentru că băiețelul meu era nerăbdător. M-am simțit foarte prost, îți dai seama”, a declarat Victoria Răileanu, potrivit Fanatik.