Acuzații grave ale Claudiei Pătrășcanu, la adresa lui Gabi Bădălău: „Spune copiilor că i-a ținut în burtă și i-a alăptat”

Circul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă. Cei doi foști soți continuă să-și arunce acuzații care mai de care mai grave.

24 aug. 2022, 09:38
Acuzații grave ale Claudiei Pătrășcanu, la adresa lui Gabi Bădălău: „Spune copiilor că i-a ținut în burtă și i-a alăptat”

În cea mai recetă postare, Claudia Pătrășcanu a lăsat de înțeles că Gabi Bădălău ar avea anumite afecțiuni psihice. Artista a anunțat că beizadeaua susține discursuri halucinante în fața copiilor, pe care încearcă să-i manipuleze în cel mai abject mod.

„Așa cum, acum 3 ani am făcut un anunț de disperare pentru că nu mai puteam și doar cei care trec prin asta pot înțelege, astăzi pot spune că renunț la a mai avea orice legătură cu omul care a ajuns să le spună copiilor noștri că:

-„Tati v-a ținut în burtă„;

-„Tati v-a dat să mâncați la sân până nu mai puteam de durere și îmi curgea sânge”;

-„Tati s-a chinuit cu voi când îmi dădeați picioare în burtă”;

-„Tati v-a dat NAȘTERE!”.

Mama voastră trebuie să stea la Cer, nu aici pe Pământ.

Mama voastră nu are un iubit pentru că este urâtă!”, a susținut Claudia Pătrășcanu, potrivit presei de cancan.

 

Gabi Bădălău, atacuri pe bandă rulantă la adresa Claudiei Pătrășcanu

 

Zilele trecute, Gabi Bădălău a acuzat-o pe fosta parteneră de viață că încearcă din răsputeri să distrugă relația dintre beizadeaua din Capitală și copii.

„Ultimele două săptămâni din august e vacanță mea cu băieții. Cum a început teroarea personajului Claudia scandal.

1.Inițial nu a vrut să-mi dea băieții pentru a-mi petrece cu ei această vacanță… După ce am avut ceva de tras la Poliție, la Protecția Copilului am reușit să iau băieții acasă pentru a ne petrece timpul împreună.

2. Nu a vrut să-mi dea procură notarială pentru a pleca în Turcia cu copiii în vacanță.

3. După ce am făcut demersuri pentru ordonanța președințială care suplinește procura și am câștigat acest drept al meu de a părăsi țara cu copiii, a făcut cerere de anulare a ordonanției

4. I s-a respins cererea de anulare, dar a făcut apel”, a transmis Gabi Bădălău pe Instagram.