Adevărul despre moartea lui Victor Socaciu. Soţia artistului face acuzaţii grave: „A fost la spital pentru o intervenţie minoră …”

Au început acuzațiile după moartea lui Victor Socaciu! Soția acestuia susține că artistul a contractat o infecție nosocomială în spital. Mai mult, apropiații acuză că starea lui Victor Socaciu s-a înrăutățit după ce a făcut analize cu substanțe de contrast, dar și recuperare la camera hiperbară după COVID-19.

28 dec. 2021, 14:51
Adevărul despre moartea lui Victor Socaciu. Soţia artistului face acuzaţii grave: „A fost la spital pentru o intervenţie minoră …”

Sicriul cu trupul neînsufleţit al artistului Victor Socaciu a fost depus marţi la Sala Palatului. La căpătâiul lui Victor Socaciu, a venit şi soţia acestuia care a povestit cum a murit.

„A fost la spital pentru o intervenţie minoră. Acolo a contractat o infecţie nosocomială şi cauza decesului a fost şoc septic. În toate spitalele există această problemă, mai ales când faci o intervenţie. E un lucru ştiut că în toate spitalele noastre există bacterii”, a declarat Brândusa Simion, soția lui Victor Socaciu, la România TV.

Mai mult, apropiații acuză că starea lui Victor Socaciu s-a înrăutățit după ce a făcut analize cu substanțe de contrast, dar și recuperare la camera hiperbară după COVID-19.

Citeşte şi: Victor Socaciu și-a presimțit moartea. Cântărețul de folk avea o dorință arzătoare pe patul de spital

Victor Socaciu a murit în zi de mare sărbătoare. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Sala Palatului, astfel încât toţi cei care l-au îndrăgit pe celebrul artist folk să îi poată duce un ultim omagiu.

Sicriul lui artistului a fost purtat de mai mulţi bărbaţi şi depus în foaierul Sălii Palatului. Brândusa Simion, soția lui Victor Socaciu, dar şi copiii acestuia sunt la căpătâiul artistului. Miercuri trupul neînsufleţit al lui Victor Socaciu va fi depus între orele 12.00-14.00, la Camera Deputaţilor, în foaierul din faţa intrării C1.

Victoraș Socaciu, fiul artisului din mariajul cu Marina Almășan, a venit însoțit de iubita lui la Sala Palatului pentru a fi pentru ultima oară alături de tatăl lui. Tânărul de sfâşiat de durere. A mers direct la sicriul cu trupul neînsufleţit al tatălui său și a stat acolo preț de mai multe minute.

Victoraș Socaiu a avut o relație foarte bună cu tatăl său, în ciuda neînţelegerilor dintre Victor Socaciu şi mama sa, Marina Almăşan.

Citeşte şi: Momente sfâşietoare la căpătâiul lui Victor Socaciu. Sicriul cu trupul neînsufleţit al artistului, depus la Sala Palatului. Ce avere lasă în urmă Victor Socaciu

Victor Socaciu a murit luni la vârsta de 68 de ani. Artistul avea mai multe probleme de sănătate. În trecut suferise un transplant de rinichi, avea diabet, iar în aprilie 2021 fusese diagnosticat cu COVID-19.