ACUZAŢII GRAVE. Fata şefei de la Resurse Umane din Ministerul Educaţiei are media încheiată abuziv

Directorul Colegiului „Nadia Comăneci“ din Oneşti ar fi încheiat ilegal situaţia şcolară a Biancăi, fata Corinei Marin, şeful Departamentului de Resurse Umane din Ministerul Educaţiei. Eleva ar fi avut media încheiată abuziv, susţine o profesoară, pentru că nu a susţinut teza la limba română. Ea a avut, în schimb, rezultate bune la un concurs de literatură, iar nota putea fi echivalată cu cea de la teză. Problema e că hotărârea ministerului care permite echivalarea a fost luată după încheierea anului şcolar.

RomaniaTV.net
10 iul. 2012, 05:26
ACUZAŢII GRAVE. Fata şefei de la Resurse Umane din Ministerul Educaţiei are media încheiată abuziv

Bianca Marin (18 ani), elevă în clasa a XI-a a Colegiului „Nadia Comăneci” din Oneşti, are situaţia şcolară încheiată, cu toate că n-a dat teza de Limba şi Literatura Română şi, mai mult, a absentat în ultima lună de şcoală.

O profesoară îl acuză pe director că media elevei a fost încheiată abuziv. Fata nu a dat teza la Română, în schimb a fost la un concurs naţional de Limba Română. Eleva este fiica şefei Departamentului de Resurse Umane din Ministerul Educaţiei, Corina Marin, scrie adevarul.ro.

În acest scandal este implicat şi fostul ministru interimar al Educaţiei, Liviu Pop, care susţine că a dat un ordin (de care beneficiază şi Bianca Marin) cu bună intenţie.