Acuzații grave la adresa modelului Andre Bîrleanu! Bărbatul a fost arestat din cauză că ar fi sechestrat și agresat o tânără

Cunoscutul model ruso-român, Andre Bîrleanu, a fost arestat, după ce a fost acuzat că a sechstrat, bătut și violat o tânără. Bărbatul a fost arestat și va fi ținut în arest preventiv.

29 sept. 2023, 22:10
Acuzații grave la adresa modelului Andre Bîrleanu! Bărbatul a fost arestat din cauză că ar fi sechestrat și agresat o tânără
Acuzații grave la adresa modelului Andre Bîrleanu! Bărbatul a fost arestat din cauză că ar fi sechestrat și agresat-o

Pe data de 28 septembrie, Andre Bîrleanu a fost plasat în arest preventiv pentru o perioadă de 24 de ore. Cunoscutul model ruso-român în vârstă de 41 de ani este acuzat de sechestrare, agresiune fizică și viol asupra unei tinere. Judecătoria Sectorului 5 din București a emis o cerere de arest preventiv pentru o durată de 30 de zile împotriva sa ca urmare a acestor acuzații.

Citește și: Motivul pentru care Dana Nălbaru s-a despărțit de partenerul ei. Abia acum s-a aflat: „M-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică aproape zilnic”

Conform surselor judiciare, Vivien Adrian Bîrleanu, numele său real, ar fi comis abuzul asupra tinerei în noaptea de 27 septembrie. Anchetatorii susțin că inițial a încercat să convingă tânăra să intre în locuința sa, iar când a fost respins, a adoptat un comportament violent. Femeia a reușit să scape dimineața și a mers imediat la poliție, unde a relatat întreaga poveste.

Din cauza procedurilor obișnuite de investigație în cazurile de agresiune sexuală în România, tânăra a fost trimisă la Institutul de Medicină Legală pentru evaluare. Medicii legiști au confirmat rănile la nivelul organelor genitale și ale corpului, pentru care va avea nevoie de îngrijire medicală timp de 4 sau 5 zile.

Sursele judiciare au indicat că victima a fost forțată să meargă până la apartamentul lui Bîrleanu Vivien Adrian, unde a fost agresată și sechestrată. Ea a fost lovită în cap și pe față, și nu i s-a permis să părăsească apartamentul. Ulterior, i s-a impus să întrețină relații sexuale cu acuzatul în mod repetat. Pe baza mărturiei ei și a probelor colectate, Andre Bîrleanu a fost reținut.

Andre Bîrleanu nu este la primul scandal

Este important de menționat că acesta nu este primul incident în care Andre Bîrleanu este acuzat de comportament inadecvat în relația cu o femeie. Cu un an în urmă, un model din Republica Moldova a solicitat un ordin de restricție împotriva lui. Cezara Tomenco, top modelul agresat, a cerut asistență autorităților după ce ar fi fost victima unei agresiuni. Inițial, ea l-a dat în judecată pe Bîrleanu la Judecătoria Buftea, dar instanța nu a putut să o ajute, deoarece nu mai locuia în județul Ilfov de mulți ani. Dosarul acestui caz a fost transferat la Judecătoria Sectorului 1, iar primul termen a avut loc pe 30 august 2022, iar pronunțarea a fost amânată pentru data de 7 septembrie.

Citește și: Coregrafa Zizika, împietrită de durere după moartea prietenei sale, DJ Lalla, tânăra găsită fără viață pe plaja din Mamaia: „Era super veselă”