Prima declarație a lui Andre Bîrleanu, modelul care și-a bătut, sechestrat și violat iubita. ”A locuit în penthouse-ul meu, a avut acces la viața mea cosmopolită”

Andre Bîrleanu a fost arestat la sfârșitul lunii septembrie, anul trecut, după ce a fost acuzat că și-a sechestrat și violat iubita, într-un apartament de lângă parcul Cișmigiu. Modelul nu a fost la prima abatere, astfel că, în trecut, alte două femei l-au acuzat de agresiune și au cerut ordin de protecție.

10 ian. 2024, 13:29
Prima declarație a lui Andre Bîrleanu, modelul care și-a bătut, sechestrat și violat iubita. ”A locuit în penthouse-ul meu, a avut acces la viața mea cosmopolită”

Fosta iubită, și totodată, ultima femeie cu care a avut o relație Andre Bîrleanu a reușit să îl bage la închisoare pe model, după plângerile și acuzațiile la adresa acestuia.

Citește și Acuzații grave la adresa modelului Andre Bîrleanu! Bărbatul a fost arestat din cauză că ar fi sechestrat și agresat o tânără

Tânăra susține că ar fi fost târâtă și trasă de mâini de către model până la lift și, odată ajunsă în casa lui, individul ar fi început să o lovească.

Chiar și așa, acestea nu au fost singurele acuzații la adresa ruso-românului Andre Bîrleanu.

Bărbatul a avut o relație cu Cezara Tomenco, o altă femeie cu care și-a format o familie din care au rezultat doi copii.

Aceeași situație plină de agresivitate a fost și cu mama copiilor lui. Cezara Tomenco, tot model cu origini din Moldova, a reușit să scape de teroarea prin care trecea.

Cezara Tomenco a povestit că de la sfârșitul anului 2018 a început o relație de concubinaj cu Birleanu, potrivit Gândul.ro.

În ultimele trei luni de relație, acesta ar fi devenit violent, iar la data de 20 iulie 2022, ar fi „agresat-o sexual, a îmbrâncit-o și a amenințat-o că o va da afară din casă”.

Aceasta a mai adăugat că pe 11 august a părăsit domiciliul comun, împreună cu cei doi minori.

Apoi, după ce s-a încheiat concubinajul cu modelul Cezara Tomenco, Andre Bîrleanu a încercat să își facă alte relații, însă s-au terminat într-un mod teribil pentru respectivele.

Ultima ”victimă” a bărbatului le-a zis polițiștilor că într-o seară, bărbatul a bătut-o și a târât-o până la lift, apoi a obligat-o să întrețină de mai multe ori relații sexuale.

Din fericire, ea a reușit să scape din casa fotomodelului Andre Bîrleanu a doua zi dimineața și a mers direct la poliție.

”Este de neconceput”

Cinci luni mai târziu, Andre Bîrleanu a oferit, prin intermediul avocatului său, primele declarații despre acest incident.

„Eu, Andre Bîrleanu, persoană cunoscută în special peste hotare prin prisma carierei de supermodel, mă aflu în situația ingrată de a încerca să îmi reabilitez imaginea, atât de pătată în presă. Până în prezent, media nu a avut acces la punctul meu de vedere, așa că vă solicit să apreciați aceste rânduri ca fiind un drept la replică.

Pe parcursul întregii mele cariere, în nenumărate rânduri am fost ținta femeilor din viața mea, care au dorit să beneficieze de imaginea mea, dar și de situația financiară. În toate așa-zisele scandaluri de presă anterioare mi-am demonstrat nevinovația. Așa voi face și acum”, potrivit ProTv.

În cele 4 luni alături de iubita mea, devenită persoană vătămată, aceasta a locuit în penthouse-ul meu, având acces la viața mea cosmopolită și bucurându-se de fiecare secundă alături de mine.

În urma unei situații de natură medicală, am decis să îi formulez acesteia plângere penală. Aceasta situație a determinat-o să lanseze acuzații mincinoase la adresa mea, acuzații din păcate luate în considerare de către autorități.

Aceasta și-a schimbat de trei ori versiunea, a refuzat testul poligraf și a spus de 32 de ori, în prima ei declarație, că nu își amintește diverse lucruri.

Când vorbele devin probe, eu vreau să arăt fapte concrete: INML a concluzionat că iubita mea nu avea leziuni anale ori vaginale.

Între timp, ca să rămân în continuare în spatele gratiilor, mi s-a încălcat flagrant dreptul la apărare, fiind-mi respinse toate probele prin care am dorit să îmi demonstrez nevinovăția.

Citește și Noi detalii în scandalul de agresiune sexuală în care e implicat Vasilică Ceterașu. Presupusa victimă șochează din nou: „M-a prins și mi-a tras chiloții. I-am zis lasă-mă. M-a înjurat și a început să mă lovească”

Așa ceva este de neconceput într-un stat de drept, dar adevărul și dreptatea vor prevala!”, este mesajul transmis de acesta.