Acuzaţii grave la Vocea României. Manevre de culise la emisiunea de la Pro TV: „Cum te poţi numi mare artist, ca membru al juriului?”

Un fost concurent din primul sezon al concursului Vocea României a făcut acuzaţii grave la adresa emisiunii de la Pro TV. Astfel, au ieșit la iveală unele controverse, după acuzațiile făcute de artistul care a pășit pe scena producției în 2011.

27 sept. 2023, 20:56
Acuzaţii grave la Vocea României. Manevre de culise la emisiunea de la Pro TV: „Cum te poţi numi mare artist, ca membru al juriului?”
Acuzaţii grave la Vocea României. Manevre de culise la emisiunea de la Pro TV: "Cum te poţi numi mare artist, ca membru al juriului?"

Acuzaţii grave la Vocea României. Sebastian Muntean, concurent la primul sezon de la Vocea României, nu a mai urmărit show-ul de la Pro TV, dar la un moment dat a aruncat în aer tot internetul după ce a făcut anumite dezvăluiri. Acesta a susţinut acum câţiva ani că vocile concurenților sunt editate, fapt care nu sună deloc bine.

„Până acum nu am urmărit acest sezon din „Vocea Romaniei”. Mă uit însă la filmuleţele de pe net cu momentele participanţilor. Băi, fraţilor, cum să întoarcă patru scaune unii cărora vocea le-a fost editată că să sune cât de cât decent… şi tot sună prost? Scăpat de voce, falsat, frazare zero! Ce s-a întâmplat cu nivelul? Cum te poţi numi artist, când ai nevoie de corecţii la modul ăla? Şi cum te poţi numi mare artist, ca membru al juriului, când, deşi auzi clar că sună execrabil, te întorci şi începi să te milogeşti de participant să vină în echipa ta, că a fost excelent? Câh!”, a postat Sebastian Munteanu pe Facebook.

Citeşte şi: Cum a murit fetiţa Anamariei Prodan. Mărturisire cutremurătoare a impresarei: „Dumnezeu a ştiut probabil cum le aşează pe toate” VIDEO

La rândul ei, Irina Tănase, o altă concurentă din primul sezon de la Vocea României, i-a dat dreptate: „Sebastian, în sezonul nostru n-a fost așa deloc! Nu știam ce e ăla efect pe voce, antares sau mai știu eu ce! Acum toți concurenții zici că ies direct din studio!”

Alți internauți sunt şi ei de părere că lucrurile nu sunt tocmai în regulă: „Mie îmi pare rău ca cei care chiar merită nu sunt lăsați să ajungă în blind-uri… Și bagă persoane mult mai slabe, dar care fac show, iar când zic „show”, nu mă refer la ceva de calitate, din păcate”, „Deci să înțelegem că tehnicienii de la sunet adaugă efecte pentru a îmbunătăți prestațiile concurenților? Aceste procedee se fac la momentul filmării sau pe urmă?”.

Citeşte şi: Denise Rifai a rupt tăcerea despre relaţia cu Dan Bittman. „Parte din viaţa mea! Mi-ar plăcea să am un copil”

„Totul se înregistrează multi-track și de vreo trei sezoane încoa’, ulterior, unde e cazul (și cam e), track-ul cu vocea concurentului este editat în studio, ca o înregistrare în regim de studio: reverb, echo, delay, antares / melodyne, compresoare etc. Deci nu vorbim doar de efecte, ci și de corecții de ton, pentru cei care au falsat rău, corecții de inflexiuni unde este cazul. Practica întâlnită și la X-Factor, de altfel”, a spus Sebastian Munteanu.