Acuzaţii incredibile între Ioan Niculae şi Porumboiu: A zis că-mi dă 600.000 de euro ca să-i vând un meci

Patronul Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat, luni, la Sport.ro, că finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, i-a propus în urmă cu trei sezoane să cedeze meciul formaţiei moldave în schimbul a 600.000 de euro, lucru dezminţit de oficialul grupării vasluiene.

RomaniaTV.net
25 nov. 2013, 17:34
Acuzaţii incredibile între Ioan Niculae şi Porumboiu: A zis că-mi dă 600.000 de euro ca să-i vând un meci

„De marţi dimineaţă o să pun la dispoziţie nişte acte prin care o să demonstrez că acest nenorocit minte cu neruşinare. Să vadă lumea cine e acest Porumboiu. Cu tine (n.r. – Porumboiu) nu vreau să mai vorbesc în viaţa mea. Eşti cel mai mare escroc pe care l-am întâlnit în viaţa mea. El a venit la mine înaintea meciului Astra – Vaslui, cu aproape o săptămână şi ceva. A zis o sumă de 600.000„, a spus patronul echipei Astra, Ioan Niculae, la Sport.ro, citat de Mediafax.

În replică, Adrian Porumboiu a anunţat că îl va acţiona în instanţă pe oficialul grupării giurgiuvene. „E aberant să vii cu astfel de discuţii care vor trebui probate în faţa instanţei. Fără niciun fel de comentariu voi merge până la capăt cu acest proces. Nu a fost vorba de niciun fel de sumă, am cerut să se joace corect cele două meciuri. Eu nu am cum să mă duc la el să îi spun să îmi dea meciul. A fost o simplă discuţie în care i-am spus cum joacă cu Vasluiul să joace şi cu Galaţiul. A jucat pe dracu cu Galaţiul cum a jucat cu noi. E mafiot de profesie.

Cum să mă duc la el să îi spun să îmi dea meciul? De ce nu a spus atunci când i-am propus asta cu blatul? E bolnav la cap. E o minciună sfruntată care nu ştiu de unde pleacă. Cum îşi permite să vină cu minciunile astea? El va trebui să probeze lucrurile astea, iar dacă se întâmpla treaba asta… Dacă era ceva, nu spunea el până acum în doi ani? El are probleme grave şi acum împroşcă cu noroi în stânga şi în dreapta. Va trebui să răspundă pentru treaba asta. Probabil că aşteptau ca Vasluiul să se ducă cu bani la ei şi să se dea la o parte”, a explicat Porumboiu, tot la Sport.ro.

Adrian Porumboiu l-a acuzat pe Ioan Niculae că în schimbul unei cantităţi de rapiţă a primit motorină de slabă calitate care i-a stricat tractoarele. „Spunea el să îi dea lui îngrăşăminte, să îi dea statul subvenţii, să îi dea lui că îl cheamă Niculae. Ţara arde şi pe el nu îl întreabă nimeni, nimic? El ia pământ de la stat. Lucrează pământ de la stat, 25.000 de hectare. Nu îi e ruşine? Să tacă dracu’ din gură măcar. El vrea rapiţă? Îi dau gratis. Aşa ceva e incredibil. Niculae să îşi vadă de ogoarele lui, că are capul plin de ogoare. A fraudat statul ăsta de l-a făcut varză. Să vii cu mizeria asta şi să vorbeşti de motorină. Mai are curaj să vorbească, marele miliardar al României şi cel mai bogat om din România? A fost discuţia de acum şase-şapte ani. La tupeul lui m-a dat în judecată. I-am spus că dacă are bani o plăteşte şi o cumpără, iar dacă nu are bani se uită la uşă că nu discută cu mine. Mi-a dat nişte motorină vai de mama ei şi mi s-au stricat tractoarele de la motorina lui. Dacă aş avea să îi dau un litru de motorină, mi-aş da foc. Nu înţeleg ce vrea omul ăsta„, a adăugat Porumboiu.