Adela Lupşe, isterica de la „Vreau să sune telefonul”, revine pe TV cu o îşelătorie: „De ce nu staţi acasă? Nu vreţi să câştigaţi?”.

Adela Lupșe, “celebră” pentru “Vreau să sune telefonul”, prezintă duminică după-amiază, pe postul Etno TV, un program încadrat ca “divertisment”, un show în care oamenii sunt îndemnați să sune pentru a da soluțiile extrem, extrem de ușoare la "concurs".

RomaniaTV.net
24 mart. 2020, 14:40
Adela Lupşe, isterica de la „Vreau să sune telefonul”, revine pe TV cu o îşelătorie: „De ce nu staţi acasă? Nu vreţi să câştigaţi?”.

Am 2.000 de lei premiu! 2.000 de lei! “E un salariu, pe o lună, în România! Vreți să vă arăt eu soluția? Mai ales că mulți dintre voi poate nu mai lucrează o lună! Nu v-ar fi OK ca un salariu să vă vină așa în buzunar? Stați acasă, pe unde umblați!”, urlă prezentatoarea.

Adela Lupşe se agită pentru a genera apeluri, care sunt suprataxate, dar asta nu se vede pe ecran, scrie Paginademedia.ro.

Mecanismul înșelătoriei prezentat de sursa menţionată mai sus este:

– pe ecran este un “concurs” – numește cinci orașe de pe ecran. Soluția este extrem de ușoară, orașele se citesc cu ușurință. Și totuți, nu sună nimeni…

„Vreau să sune telefonuuuul”. „Isterica de la miezul nopţii”, Adela Lupşe, a ajuns o adevărată BOMBĂ SEXY GALERIE FOTO

– pe ecran este afișat un număr de telefon. Nimic despre vreo taxă suplimentară.

– zeci de minute, nimeni nu intră în direct

Dacă se apelează numărul de telefon de pe ecran, o voce direcționează către alt număr: “Pentru a participa, sunați la 1204. Repet: sunați la 1204.

Apoi la numărul 1204: “Ați sunat la Câștigați acum. Costul apelului este de 1 euro plus TVA. Puteți participa dacă ați împlini vârsta de 18 ani”. Telefonul se închide.

Imagini interzise cu ISTERICA DE LA TV. Ce face Adela Lupşe acum FOTO

Timp de o jumătate de oră, ea s-a agitat, dând impresia că nimeni nu sună, țipănd în platou: “Stați acasă! Pe unde umblați? Ce se întâmplă cu voi?

Vezi AICI video!