Adela Popescu, vacanţă distrusă de Crăciun: „Trebuia să fie altfel”

Adela Popescu a suferit o mare dezamîgire în ziua de Crăciun. Prezentatoarea TV şi-a anunțat fanii printr-un mesaj postat pe Facebook că deşi de Crăciun "ar fi trebuit sa mancam hummus pe plaja Jumeirah din Dubai", "noi mancam salata de beouf si ne uitam la un film cu Di Caprio, pe canapea, in Pipera".

26 dec. 2021, 09:11
Adela Popescu, vacanţă distrusă de Crăciun: „Trebuia să fie altfel”

Adela Popescu a povestit că planurile de Crăciun ale familiei sale au fost date peste cap. Prezentatorea TV trebuia să plece cu soţul ei, Radu Vulcan, şi cei trei copii ai lor în vacanţă în Dubai. Însă planurile lor de vacanţă pe plajă, sub soarele arzător din Dubai, s-au năruit din cauza unui mic, dar important detalii de care nu au ţinut cont.

Citeşte şi: Andreea Esca, imagini de colecție alături de familia soțului, la petrecerea de Crăciun din Franța. Soacra vedetei este o femeie superbă

„Ziua de Craciun avea sa fie altfel.
Pe la ora asta ar fi trebuit sa mancam hummus pe plaja Jumeirah din Dubai.
Dar noi mancam salata de beouf si ne uitam la un film cu Di Caprio, pe canapea, in Pipera.

Citeşte şi: Laura Cosoi, însărcinată pentru a treia oară. A dat vestea cea mare de Crăciun

De ce asa? Pentru ca am ajuns la aeroport si pasaportul lui Andrei expira in trei luni. Si e musai sa fie minim sase. Desigur, stie asta cred ca si bebelusul nostru de cinci luni.

Saracii copii nu inteleg de ce coboram din avionul catre Roma si nu ne urcam in cel din Dubai.
Eu stiu de ce, dar nu le spun. Trebuie sa creada ca noi, parintii lor, suntem responsabili si organizati.

Dar cand o sa se intrebe Alexandru de ce nu studiaza si el in strainatate, o sa pot eu sa ii spun ca banii pentru scoala lui s-au dus pe bilete de avion nefolosite?!”, a scris Adela Popescu pe Facebook.