Laura Cosoi, însărcinată pentru a treia oară. A dat vestea cea mare de Crăciun

Laura Cosoi a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară, dar a spus și care este sexul bebelușului. Anunţul cel mare a venit chiar în dimineaţa de Crăciun.

25 dec. 2021, 09:50

Laura Cosoi şi soţul ei, Cosmin, vor mai avea un copil. Vedeta este însărcinată cu al treilea copil al cuplului.

Laura Cosoi a dezvăluit şi sexul bebeluşului. Esste vorba despre o fetiţă, „o surioara pentru Rita si Vera”.

Citeşte şi: Andreea Mantea umilită pe Facebook de tatăl copilului ei, Cristi Mitrea: „Cel mai tare lucru pe ordinea de zi”

„Cel mai mult imi place sa fiu cu ei! Mi-am imaginat, alaturi de Cosmin, o familie mare, unita, cu scaune multe asezate in jurul mesei de Craciun, cu copiii care sa ne colinde, sa se alerge in jurul bradului, sa ma ajute la facut prajituri, o viata in care iubirea sa ne acopere! In acest moment bratele noastre devin si mai incapatoare, sufletul si mai plin, emotiile si mai coplesitoare, caci in lumea asta a noastra mai asteptam o fetita, o surioara pentru Rita si Vera.

o surioara pentru Rita si Vera

Ce dar minunat este viata, cata bogatie pot aduce copiii, ce sentiment inaltator de recunostinta ne incearca ori de cate ori le privim, cat de mare si de bun este Dumnezeu cu noi…! Mi-am dorit sa impartasesc aceasta bucurie cu voi azi, pentru ca sunteti parte din viata mea si mi-ati fost alaturi de fiecare data in toate momentele importante. Si pentru asta va multumesc!
Dragi prieteni, va doresc un Craciun in pace si lumina, alaturi de oamenii apropiati sufletului vostru!”, a scris Laura Cosoi pe Facebook.

Citeşte şi: Anda Adam, implicată într-o răfuială cu bătaie la munte. Polițiștii ar fi intervenit de urgență!