Adela Popescu, nemachiată la trei săptamâni după naştere

Adela Popescu a născut un băieţel sănătos, de nota 10, pe 11 iunie, pe care acriţa şi soţul ei, Radu Vâlcan l-au numit Alexandru.

RomaniaTV.net
03 iul. 2016, 20:11

Radu Vâlcan a postat pe o reţea de socializare, în urmă cu puţin timp, o imagine în care apare alături de Adela. În fotografia cu pricina, acriţa este complet nemachiată.

Actriţa Adela Popescu şi soţul ei, Radu Vâlcan, au devenit, luna trecută, părinţi. Actrița era programată să nască după 14 iunie, însă băieţelul lor a fost ceva mai grăbit

Adela a născut în această dimineață. Băiețelul nostru a avut nota 10 la naștere. Sunt amandoi foarte bine. Emoțiile nu se pot exprima în cuvinte. Suntem foarte fericiți„, a spus Radu Vâlcan.

Citeşte şi Adela Popescu, anunţ emoţionant pe Internet: Vom fi părinţi. Ne-am gândit că vom face anunţul în fel şi chip

Adela Popescu, deşi obosită după naşterea naturală, a postat pe Facebook prima decizie pe care a luat-o pentru bebeluşul ei. Actriţa a anunţat că ea şi soţul ei au decis să conserve celule stem ale bebeluşului într-o bancă specializată. „Avem încredere şi suntem convinşi că am făcut cea mai bună alegere!”. Aşteptăm ca mămica Adela Popescu să posteze şi prima fotografie cu bebeluşul.