Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat al treilea copil. Imagini de senzație de la eveniment!

A fost o zi foarte specială pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan. Cei doi și-au botezat sâmbătă cel de-al treilea băiețel.

07 mai 2022, 22:19

Micuțul Adrian a fost creștinat ca la carte, iar slujba a fost extrem de emoționantă pentru toți. Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost foarte discreți, nu au spus nimic înainte de eveniment, doar apropiații și cei care au participat știau de botez.

Adela și Radu Vâlcan au fost înconjurați de părinți, de nași, de toată familia și cei mai buni prieteni. Au avut parte de o petrecere superbă, în aer liber, unde s-au simțit minunat.

Prima dată evenimentul a fost amânat din cauza pandemiei de Covid. Trebuia să aibă loc în noiembrie 2021, însă cu doar câteva zile înainte de botez s-au infectat cu Covid. Astfel că au fost nevoiți să reprogrameze evenimentul. De această dată nu a mai apărut niciun obstacol și au avut o petrecere exact așa cum au visat-o. Au avut niște aranjamente florale în nuanțe de mov care au atras toate privirile.

Pentru petrecerea de după botezul lui Adrian, Adela și Radu au ales un loc de poveste, în aer liber, la un restaurant din București, Nido Kitchen & Wine. Au fost atenți la toate detaliile și totul a mers perfect. Laura Cosoi, Dana Rogoz, Cristina Ciobănașu, Ioana Scărlătescu, Răzvan și Irina Fodor, Mihai Morar, Ruxandra Ion – producătoarea telenovelelor românești, sunt doar câțiva dintre invitații prezenți la eveniment.

Citește și Adela Popescu, mărturisire şocantă: „Nu vreau să iau secretul în mormânt. Eu am o fată.”

Citește și Adela Popescu și Dan Bordeianu, reîntâlnire după 15 ani de la despărțire. Ce spune Radu Vâlcan despre fostul iubit al soţiei sale