Adelina Pestriţu s-a ras în cap. Cum arată acum vedeta, după schimbarea majoră de look

Adelina Pestriţu este urmărită de mai bine de un milion de fani pe Instagram, iar ea îi "răsplăteşte" cu imagini şi filmuleţe din aproape toate activităţile sale.

RomaniaTV.net
12 iun. 2020, 08:23

Recent, şi-a lăsat fanii fără cuvinte după ce şi-a schimbat complet look-ul. Vedeta s-a tuns scurt, iar într-o parte a capului s-a şi ras. Ea s-a lăsat pe mâna specialiștilor care i-au oferit tunsoarea la care visa de foarte mult timp și care o prinde foarte bine.

Citeşte şi: Adelina Pestriţu prinsă în mijlocul focarului de coronavirus, în Italia: „E destul de ciudată atmosfera aici”

Adelina a povestit pe rețelele de socializare că își doarea de mult timp să facă această schimbar,e pentru că anul 2020 este un an al schimbărilor în care își dorește să ajungă la cea mai bună versiune a ei din toate punctele de vedere. După părerea ei, feminitatea nu stă în coafură, tocuri sau haine, ci în atitudinea fiecărei femei.

Am făcut-o!!! Pentru mine, 2020 este un an al schimbărilor și asta mă face să-mi doresc să mă transform în cea mai bună versiune a mea. Astfel, m-am reîntors la tunsoarea care m-a făcut în urmă cu 4 ani să mă reinventez și să îmi demonstrez mie că feminitatea stă în atitudine, NU în păr și tocuri.

Așadar, vă fac cunoștință cu noua Adelina Pestrițu. P.S. Ție, cel care mă urmărești, îți recomand să faci tot ce ține de tine pentru a te simți bine în pielea ta. De acolo pleacă mulțumirea de sine și fericirea”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram, după ce s-a tuns.

Adelina Pestriţu a donat banii câştigaţi din procesul cu Lucian Becali

Vedeta a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care a informat opinia publică despre gestul ei, a spus şi în urmă cu ceva timp că banii vor fi donaţi, însă nu a dorit să dezvolte subiectul procesului, nici măcar nu a scris numele nepotului favorit al lui Gigi Becali.

Dumnezeu lucreaza prin oameni. Nu este prima data cand cred sau spun asta. De ce? Vreau sa va povestesc. In urma unui proces pe care l-am castigat, instanta a decis ca trebuie sa mi se plateasca daune in valoare de 19.000 RON, iar astazi am intrat in posesia acestei sume.

Pentru mine nu este important sa mai vorbesc despre subiectul acestui proces si nici despre persoana care a fost obligata in instanta sa-mi plateasca aceasta suma. Motivul acestei postari este bucuria ca banii se transforma intr-o donatie pe care deja am facut-o (in urma cu 5 min) Asociatiei Sonia Maria, care va cumpara echipamente de protectie pentru personalul medical de la INSMC, singurul spital de copii care primeste si patologii respiratorii, deschis pentru urgente pediatrice.

Citeşte şi: Adelina Pestriţu a făcut senzaţie la Milano într-o ţinută de 13 mii de euro! Cizmele ei costă cât o maşină

Scopul acestui proces nu a fost sa ma imbogatesc, ca urmare, banii nu vor zabovi la mine in cont si vor fi folositi pentru achizitionarea acestor echipamentelor de protectie vitale pentru personalul de la Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului, din Bucuresti.

Iata ca suferinta mea s-a transformat in bucurie si desi candva m-am intrebat de ce mi se intampla mie asta, astazi mi-am dat raspunsul singura. Pentru ca niste oameni sa fie ajutati sa munceasca ca sa aiba grija de copiii bolnavi care au nevoie de ingrijire in acest spital.

Multa sanatate si iubire tuturor!„, a scris Adelina Pestriţu pe pagina sa de Facebook.