Adelina Pestriţu prinsă în mijlocul focarului de coronavirus, în Italia: „E destul de ciudată atmosfera aici”

Adelina Pestriţu se află la Milano, în Italia, unde au loc mai multe evenimente dedicate modei. Vedeta este îngrijorată, mai ales că este alertă în Italia din cauza numărului mare de persoane infectate cu coronavirus în ultimele zile. Numărul celor infectați cu Covid-19 în Italia a depăşit 100 în ultimele ore, iar primarul orașului Milano, Giuseppe Sala, a anunțat că școlile din oraș vor fi închise timp de o săptămână.

RomaniaTV.net
23 feb. 2020, 13:53
Adelina Pestriţu prinsă în mijlocul focarului de coronavirus, în Italia: „E destul de ciudată atmosfera aici”

„E destul de ciudată atmosfera aici, mai ales că au fost confirmate multe cazuri și au fost și morți, din păcate. Tocmai de aceea ne este și nouă teamă. Sunt la hotel, am ieșit doar să mâncăm pentru că vrem să ne ferim de tot ce s-ar putea întâmpla rău”, a spus Adelina Pestrițu într-un mesaj video postat pe contul de Instagram.

Citeşte şi: Alertă mondială! Perioada de incubaţie a coronavirusului ar putea fi mai lungă. Numărul deceselor a ajuns la aproape 2.500

Alertă în Italia din cauza coronavirusului! Guvernul a interzis, prin decret, accesul şi părăsirea a 11 localităţi

Alertă de proporții în Italia, unde numărul cazurilor de infectare cu coronavirus a crescut alarmant în ultimele ore. 11 localități în care trăiesc și numeorși români sunt în carantină, iar la Ministerul de Externe de la București au fost luate măsuri speciale pentru ajutorarea românilor de acolo.
De asemenea, în regiunile Veneto şi Lombardia au fost anulate toate evenimentele sportive programate pentru duminică.

„Am adoptat un decret pentru a opri această urgenţă. Obiectivul este protejarea sănătăţii italienilor, care este cel mai important lucru pentru noi”, a anunţat prim-ministrul Giuseppe Conte, după întâlnire.

Premierul Italian a explicat că este vorba despre 10 localităţi din provincia Lodi din Lombardia (Casalpusterlengo, Codogno, Castiglione d’Adda, Fombio, Maleo, Somaglia, Bertonico, Terranova dei Passerini, Castelgerundo şi Sanfiorano), unde trăiesc aproximativ 50.000 de persoane, şi de Vo ‘Euganeo din Pavova (Veneto), unde trăiesc circa 4.000 de oameni.

Accesul şi părăsirea acestor localităţi sunt posibile doar în cazuri excepţionale. Oamenii nu vor mai merge la serviciu, iar şcolile au fost închise.