Adevăratul motiv pentru care FCSB are interzis în Ghencea. Gigi Becali: ”Ăsta e motivul. Așa mi s-a transmis”

FCSB se străduiește să revină în Ghencea, pe noul stadion construit din bani publici. Toate solicitările făcute în acest sens s-au lovit, însă, de refuzul vehement al celor de la CSA Steaua. Gigi Becali a anunțat că nu va renunța la ideea ca FCSB să joace în Ghencea, mai ales că motivul invocat de CSA Steaua este unul neconvingător.

09 iun. 2023, 16:38
Adevăratul motiv pentru care FCSB are interzis în Ghencea. Gigi Becali: ”Ăsta e motivul. Așa mi s-a transmis”

FCSB nu renunță la ideea de a evolua în Ghencea, pe noul stadion, construit din bani publici. Chiar dacă toate solicitările trimise până acum, în acest sens, s-au lovit ca de un zid de refuzul celor de la CSA Steaua.

“Noi am făcut cereri şi pentru Arcul de Triumf şi pentru Ghencea să jucăm, atâta timp cât nu putem pe Arena Naţională. Cu Arcul de Triumf nu ştiu ce să zic, o să fie destul de aglomerat în perioada aia şi s-ar putea să nu reziste atât de bine gazonul. Nu ştiu încă unde jucăm (n.r. în începutul sezonului).  Pe stadionul Steaua noi o să facem cereri în continuare. Nu mă interesează să mă mai cert, nu o să mă mai cert cu nimeni de acolo. Dar, o să insist să închiriez stadionul”, a precizat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Citește și  Ion Ţiriac, de nerecunoscut la Roland Garros. Cum a apărut fostul tenismen în loja pentru care plătește 80.000 euro

Patronul celor de la FCSB a sups că va merge mai departe cu demersurile pentru închirierea stadionului Steaua și a amenințat că, dacă va fi refuzat din același motiv ca și până acum, va apela la Curtea de Conturi. Becali consideră nejustificat faptul ca un stadion construit cu bani publici să nu producă nimic, doar pentru că așa vor cei de la CSA Steaua.

”Până acum, ei mi-au spus că nu există cadru legal să închirieze stadionul. Ăsta e motivul. Aşa mi s-a transmis. Stai să vedem, că e caz pentru Curtea de Conturi. Păi vorbim de un stadion din bani publici care nu produce nimic, doar cheltuie.

Voi vă daţi seama despre ce vorbim? Ei refuză banii de închiriere ca să îl ţină gol. O să aibă mari probleme. Că până la urmă o să vină Curtea de Conturi şi o să îi tragă la răspundere. Treaba lor, v-am zis.Să vedem cum o să le explice deciziile astea”, a avertizat Gigi Becali.

Citește și  Un nou site sportiv se pregăteşte de lansare pe piaţa media din România. Director editorial este un fost redactor şef la Cancan, iar investitor este omul de afaceri cu legături atât cu Steaua, cât şi cu FCSB

FCSB a evoluat ultima dată în Ghencea acum 8 ani. De atunci, vechiul stadion a fost demolat, a fost contruită o nouă arenă, modernă, din fonduri publice, dar echipei lui Becali nu îi este permis accesul, în ciuda numeroselor solicitări pe care FCSB le-a depus pentru închirierea stadionului Steaua.