Adevărul despre divorţul Oanei Roman. Un prieten de-al ei a spus ce se petrece între vedetă şi soţul său

Oana Roman a aruncat, marţi seară, o adevărată bombă, anunțând, în direct, că se gândește cât se poate de serios la un divorț între ea și Marius Elisei, șocând pe toți cei din jurul ei. Cu toate acestea, unul dintre priuetenii ei apropiați, a dezvăluit adevărul despre ceea ce se petrece între Oana și Marius.

06 apr. 2016, 13:31
Adevărul despre divorţul Oanei Roman. Un prieten de-al ei a spus ce se petrece între vedetă şi soţul său

„Acum puțin timp, când m-am văzut cu ei, totul era în regulă, iar ei erau la fel de îndrăgostiți ca întotdeauna. Eu nu cred în divorțul lor, cu atât mai mult cu cât Oana nu este genul de femeie care să anunțe ceva înainte, iar apoi să facă lucrul cu pricina. Ea este o femeie hotărâtă, așa că, dacă ar fi vrut să divorțeze, ar fi făcut-o, iar apoi ar fi explicat motivele”, a spus George Ciubotaru, unul dintre amicii vedetei, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Oana Roman divorţează. S-a separat deja de Marius. „Am mai avut relaţii pasagere…”

Mai mult decât atât, George a explicat și strategia Oanei în ceea ce privește relația pe care o are cu Marius Elisei. „Cred că Oana a vrut să „îi arate bățul”, să îl pună în gardă și să îi sugereze sîă își îndrepte comportamentul. Oana este o familistă, ea nu va ceda, într-o relație, fără luptă. În plus, relația lor este una unită și de copilul acela minunat, așa că, sincer, nu cred în divorțul lor și nu o să cred decât atunci când o vor face”, a mai spus George Ciubotaru.