Adevărul despre relația dintre Rona Hartner și Emil Constantinescu. A fost sau nu artista amanta fostului președinte

Rona Hartner s-a stins din viață la doar 50 de ani, în urma unei lupte crâncene cu cancerul. Artista a avut o viață tumultoasă, din care nu au lipsit nici scandalurile sexuale. Ani de-a rândul s-a zvonit că vedeta s-a iubit cu fostul președinte Emil Constantinescu.

23 nov. 2023, 21:04
Adevărul despre relația dintre Rona Hartner și Emil Constantinescu. A fost sau nu artista amanta fostului președinte
Adevărul despre relația dintre Rona Hartner și Emil Constantinescu. A fost sau nu artista amanta fostului președinte

Rona Hartner a plecat din această lume la doar 50 de ani și a rămas în amintirea tuturor drept o femeie mereu zâmbitoare, plină de viață și o artistă de excepție. A avut o viață demnă de un film artistic, mai ales din punct de vedere amoros. S-a spus chiar că ar fi fost amanta lui Emil Constantinescu, deși a negat de multe ori aceste informații.

Citește și: Ultimele imagini cu Rona Hartner în viață. Ce spunea regretata artistă despre moarte: „Iisus mi-a spus în timpul bolii: Dormi liniștită!”

A fost sau nu Rona Hartner amanta lui Emil Constantinescu

Rona Hartner a avut o viață de poveste. A trecut prin multe greutăți în cei 50 de ani de viață, a primit lovituri grele din partea destinului, dar niciodată nu și-a pierdut speranța și a mers mai departe ca o luptătoare. A marcat și două căsătorii, din păcate eșuate, a fost o femeie curtată și a iubit intens și sincer.

Artista a devenit cunoscută după interpretarea remarcabilă din filmul „Gadjo Dilo”. Rolul i s-a potrivit perfect, a pus-o în valoare în toată splendoarea și așa a ajuns să cunoască un succes formidabil în lumea actoriei. S-a spus chiar, la un moment dat, că vedeta ar fi fost amanta fostului președinte al României, Emil Constantinescu. Zvonul i-a adus și succes, dar i-a pătat foarte mult și imaginea, motiv pentru care a încercat prin toate metodele, chiar și publice, să elimine aburii suspiciunii.

Regretata artistă a mărturisit că acest scandal i-a afectat foarte mult cariera. Era la început de drum, își dorea să intre în lumea teatrului și știa că are un drum anevoios de parcurs, iar această bârfă i-a provocat multe probleme. Nu voia să devină vedetă prin aceste metode, spera doar să fie cunoscută în rândul artiștilor.

„În primul rând, iubitul meu de la Paris m-a părăsit din cauza acestui sex-gate. Am pierdut foarte mult din imaginea mea pentru că eu voiam să intru în România numai prin performanțele mele de cinema, de teatru, fusesem la teatrul național, și dorința mea era să intru pe acel drum lent, anevoios, dificil, care nu e foarte vedetă dar care este acel drum de prestigiu, de artist de prestigiu. Acel scandal mi-a făcut un prejudiciu de imagine foarte mare și, în același timp, m-a făcut un pic cunoscută dar mie mi-a făcut un prejudiciu de imagine”, a dezvăluit vedeta în emisiunea lui Denise Rifai.

Rona Hartner a mărturisit că una dintre prietenele sale a fost cea de la care a pornit tot scandalul. Vedeta și președintele Emil Constantinescu au avut parte de un dans, iar femeia a profitat de această ipostază și le-a făcut o fotografie celor doi. Imaginea a ajuns apoi în spațiul public, a fost preluată de toată presa și așa a apărut zvonul că artista ar fi fost pe atunci amanta președintelui. Ulterior, Rona Hartner a mărturisit că a fost prima și singura dată în care l-a văzut pe Emil Constantinescu, susținând că nici nu se pune problema ca între ei să fi fost vreo relație amoroasă.

„Dansasem și eram pozată de cineva din exterior, nu era viață intimă. Câtă vreme cineva a pozat două persoane care dansează asta înseamnă, pur și simplu, că nu era ceva intim. L-am văzut o singură dată în viață (n.r.: pe președinte) în noiembrie 1996, în 1997 m-am mutat la Paris, el și-a văzut de treaba lui cu politica. N-am avut nicio treabă, nu l-am mai văzut, lumea avea nevoie de un scandal și a fost cel mai mare scandal care a lansat cursa scandalurilor, dar mie mi-a făcut un mare deserviciu. Nu dansul a fost vinovat, ci prietena mea, care a utilizat acel dans ca să mă compromită”, a mai spus Rona Hartner.

Rona Hartner și-a pierdut atunci și partenerul de viață din Franța, dar și șansa de a se face cunoscută în țară. Filmele ei nu au mai fost difuzate în România, s-a vorbit mult și urât despre ea la acea vreme și devenise un personaj negativ din cauza unei persoane apropiate, care a vrut să îi facă rău și să îi distrugă relația și cariera.

Cu toții au sperat la un miral în ceea ce o privește pe artista greu încercată de cancer. Din păcate, Rona Hartner a părăsit această lume joi, 23 noiembrie 2023, la vârsta de 50 de ani. Vestea tristă a fost comunicată direct de către sora actriței, Rinda, care a distribuit pe Facebook o imagine ce înfățișează o lumânare aprinsă.

Citește și: Legătura stranie dintre Rona Hartner și Stela Popescu. Ți se face pielea de găină instant! Puțină lume știe asta