Adi de la Vâlcea, revoltat de limitarea tranzacțiilor cash: „Am avut discuții aprinse cu cei de la bănci. De ce mă întrebi ce fac cu banii? Fac ce vreau eu!”

Adi de la Vâlcea este împotriva limitării impuse de Guvern în cazul tranzacțiilor cash. Artistul este nemulțumit de sistemul bancar.

02 nov. 2023, 23:16
Adi de la Vâlcea, revoltat de limitarea tranzacțiilor cash: „Am avut discuții aprinse cu cei de la bănci. De ce mă întrebi ce fac cu banii? Fac ce vreau eu!”
Adi de la Vâlcea, revoltat de limitarea tranzacțiilor cash

Adi de la Vâlcea, nemulțumit de limitarea tranzacțiilor cash. Începând cu data de 1 noiembrie 2023, Guvernul a adoptat o nouă lege potrivit căreia încasările și plățile în numerar au fost limitate la suma de 50.000 de lei pe zi. Legea a adus numeroase controverse în rândul cetățenilor, majoritatea fiind nemulțumiți de limita impusă.

Citește și: Adi de la Vâlcea, facturi uriaşe la curent, deşi este debranşat. Manelistul vrea să iasă în stradă: „Suntem furaţi într-un mare fel, pe faţă”

Printre aceștia se află și Adi de la Vâlcea, manelistu-le arătându-se extrem de nemulțumit de interacțiunile pe care le-a avut cu reprezentanții băncilor. Artistul și-a exprimat nemulțumirea cu privire la această decizie a autorităților.

Acesta a precizat că de fiecare dată când vrea să retragă o sumă mai mare din contul său, este chestionat cu privire la ceea ce va face cu banii. De aceea, cântărețul consideră această întrebare stupidă și este de păere că se realizează o nedreptate, mai ales că, spune el, toți acei bani sunt câștigați din muncă cinstită.

„Banii cash o să dispară. Eu spuneam de câțiva ani că o să se întâmple asta. Nu știu ce putem face pentru asta, să oprim treaba asta. Eu am o problemă cu o întrebare pe care o pun băncile de fiecare dată când au am încercat să scot o sumă de bani cash. Mă întrebau „Dar ce faceți cu banii?”. Credeți-mă, mă irită și acum întrebarea asta, numai când mă gândesc, încât am avut discuții foarte aprinse cu cei de la bănci.

Citește și: Plăţile cash, limitate de la 1 noiembrie. Ce se întâmplă cu românii care nu deţin carduri bancare

De ce mă întrebi ce fac cu banii? Nu sunt banii mei, banii pe care eu am muncit, pe care am plătit taxe? Bani curați, e munca mea! Tot obligați sunt banii în bancă, nu că mi-am dorit eu să merg și să vi dau vouă. Statul mă obligă să fac toate tranzacțiile prin bancă. Nu era de ajuns tot ce plăteam la stat, ne-a mai băgat un jucător, băncile. Eu plătesc ca voi să-mi țineți banii și tu îmi iei mie banii prizonieri? Adică mă întrebi când vreau să scot din ei îmi spui „Dar ce faci cu ei?”. Ce rost are această întrebare? Cu banii ăia fac ce vreau eu!”, a spus Adi de la Vâlcea pe TikTok.